Patent Yardımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoJetski
    whoJetski's avatar
    Erkek

Unide aldığım patent ve tasarım dersinde hoca vize yerine geçecek bi araştırma yapın dedi bende açıkçası bişey bulamadım yardımınıza ihtiyacım var.Yeni bir İcaat değil belli bi icaatı geliştirme gibi daha önce patent alınmış olabilir ama güncel olarak kullanılmayan bi patent fikrine ihtiyacım var bi beyin fırtınası yapalım...

Hayat bir denklem...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Ayrıntıyı geçtim,soruyu yazmamışsın,yardım istemişsin.Konu ne,iş ne üzerine,bu işin neresinde olucaksın(yani tamamen senmi yoksa grup çalışmasımı),uzunluk,çokmu profesyonel birşey olmalı,geliştirme derken önceden bulunmuş birşeyin prototipi yeterlimi yoksa hiç olmayan birşeyin protitipimi gibi ve biraz daha detay olsa yardımcı olunurdu.

'Konu yok herhangi birşey' diyorsan eğer,De.İçinden söyleme.Aklında olabilecek veya sevdiğin sevmediğin yatkın olduğun veya istediğin alan veya konular üzerine birşey yazabilirsin.Yapımı kolay veya 'çok zor olsun zaman bol' mu diyorsun yaz.Kİ yardım edilebilsin

Yukarda şu yazıyor 'proje ödevim var,yardım.'

Ancak kendinyapsitesi.com güzel bir sitedir nekadar yardımcı olur bilemem

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoJetski
    whoJetski's avatar
    Erkek

usta haklısın kusura bakma konu yok herhangi bişey olabılır ama mantıgı basıt olması tercıhımdır bulacagınız cogu urunun patentı olsun yada olmasın onemlı değıl gunumuzde cok sık bı sekılde kullanılmadığı mudettce sıkıntı yok yenı bı sey de bulmamıza gerek yok olan bırseyı daha ıyı bı kullanıs seklı yaratmak ıcın modıfıyede olabılır.

Hayat bir denklem...
Toplam Hit: 712 Toplam Mesaj: 3