folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Pavilion G6 Wireless Sorunu

Pavilion G6 Wireless Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

beyler bu amk. serisinden 200 adet aldılar holdinge, cihazlar i5 4gb ramli winpro yüklü. ulan bu makineleri 800 liraya nasıl almışlar diye düşünürken problem üstüne problem vermeye başladılar :s her pc'nin wireless 4 çubuk çekiyor bunlarınki de 4 çubuk çekiyor fakat koduğumun wireless ine bağlanamıyor. gittim 2 tane 12dp t wireless anten aldım modemden ekstra çıkış verdim sinyal full fakat bu amk. aletleri yine wireless de sorun veriyor, bağlanıyor kopuyor... driverlarını kaldırıp yükledim bir değişiklik olmadı :) siz olsaydınız ne yapardınız biraz da sizin fikirlerinizi alayım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

değerli abim şirkette ki kullandığınız network sisteminiz nedir - nasıldır.

ap ile mi dağıtmıslar bağlantıyı yoksa kapsam mı yüksek ( router & wireless dağılımı ) anteni değiştirdiğine göre kapsam yüksek ap yok arada.

@ modem marka - model nedir :R

@ sürücülerden de ibnelik yapar dicem binde bir hani :R

Amd-x tarafından 17/Mar/13 12:00 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Modemle alakalı bir durum yok, her katta access point var, ap olarak 8db antenli (airties veya zyxel) modem kullanıyorum. her katın ip aralığı farklı ip çakışması falan da yok yani. Diğer bilgisayarlarda hiç bir sorun yok thinkpadler olsun dell makineler olsun canavar gibi çalışıyor, pavilion g6 lara gelince sürekli bağlantıda kopma, bağlanamama, ip alamama gibi zırvalıklar oluyor. live cd ile açtım networke bağlanırken yine aynı boku yiyor. delirmemek elde değil 200 tane az da değil :s harici micro wireless bakmaya başladım, en kuvvetlisinden bir tane alıp deneyeceğim sanırım adaptörlerinde sorun var bu serinin.

micro wireless adaptörlerden deneyeceğim sanırım bunlarda wireless kronik problem :s

RETRET tarafından 17/Mar/13 13:03 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 612 Toplam Mesaj: 3