Payby Kart
-
Merhabalar.
Araştırdım kart yeni çıkmış. Başvurmayı düşünüyorum ama tereddütte kaldım. İşlerimi paypal ve payza'dan yürüttüğüm için normal kredi kartı gibi paypalda bu kartı kullanabilirmiyim? Bilgisi olan müridler yardımcı olabilirse sevinirim
-
çizik
-
-
mRBerkay bunu yazdı
Yani demek oluyor ki paypalda kullanamam mı?. Ama kart visa ve kart üzerinde kart numarası bulunmakta?
-
bu kart hakkında bende geçen gün mail attım geri dönüş hiç kurumsal gözükmedi :D
Merhaba, karta dolum sadece denizbank atm den yada sitemziden kredikartıyla yapılabilir, artık ilk harcamayı fiziksel yerden de yapabilirsiniz, her kartın 1ıd si vardır değişmez. Teşekkürler.
gelen mail aynen şu şekilde,ne atan kişinin bilgileri var ,ne imza ,ne kurumsal bilgiler.... -
KarakartaL bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
Yani demek oluyor ki paypalda kullanamam mı?. Ama kart visa ve kart üzerinde kart numarası bulunmakta?
ben almadım bu kartı ama buna benzer ininal kart var onu her yerde kullanabiliyorsun bunu sadece anlaşmalı yerlerde ve ininal kartla paypalda kullanıyorum ama bunu bilmiyorum
not: ininal kartı migrostan veya tasaştan alabilirsin pttmatikten para yükleyebilirsin veya migros -tansaştan para yükletebilirsin.
BerkayCit tarafından 18/Tem/13 19:44 tarihinde düzenlenmiştir