folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Payday 2 Hakkinda

Payday 2 Hakkinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Arkadaslar daha yeni ogrendim oyunu..simdi oynamak icin multi olarak illede steamden satin almak gereklimidir? Konularda arastirdim 12 liraya filan satildigi donemler olmus sanirim su an full paket 115 gozukuyor.

birde ben oyunu alsam burda hafta sonlari benle aksamlari bir iki saat bankalara dadanicak cilgin barzo arkadaslarim varmi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

o kadar param olsa düşünmem alırım. Swat 4 ün tamtersi bi oyun diye duydum. swat 4 oynarken çok eğlenir keyif alırdım. bide multi olursa bu on numara olmuştur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    OdiN bunu yazdı

o kadar param olsa düşünmem alırım. Swat 4 ün tamtersi bi oyun diye duydum. swat 4 oynarken çok eğlenir keyif alırdım. bide multi olursa bu on numara olmuştur.

Zten oyle youtube a yaz payday 2 bak bi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek

çok güzel ve eğlenceli oyundur. full paket'i geçen hafta 30 tl'e aldım, full paket alınca diğer silahlar da açılıyor oyun daha zevkli hale geliyor 

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    tR0jaN bunu yazdı

çok güzel ve eğlenceli oyundur. full paket'i geçen hafta 30 tl'e aldım, full paket alınca diğer silahlar da açılıyor oyun daha zevkli hale geliyor 

millete ne gaz veriyosun :D abi oyun guzel ancak hileci trollerden gecilmiyor  taramali tufekle bankaya giren tiplerle dolu oyun saglam arkadas gurubun yoksa 2 gune kufurler edip oyunu kaldirirsin pcden

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

payday 2 oynayanlar arkdaşlar. oyunda bir kontrol sorunu yaşadınızmı? diğer fps türlerinden biraz dahamı değişik kontroller yoksa bana mı öyle geldi

Toplam Hit: 627 Toplam Mesaj: 6