folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Payday 2 İçin Steam

Payday 2 İçin Steam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar oyunu yurda gelmeden önce evde çektim çünkü zamundadan bir şey çekemiyoruz ve steame de online olamıyoruz.

Neyse tane payday 2 indirdim ne olur ne olmaz diye.biri 14 gb flt li filan diğeri 4 gb ama açınca 27 gb çıkıyor oyunlar steam must running diyor galiba re install yapmak gerekiyor steami.

şimdi steami download edemiyorum biri yandexe uplar mı ? ya da başka bir çözümü olan var mıdır ? oyunu açamıyoruz.

25 tl miş olmadı orjinali alalım dicem ama steamde online olamıyor accountlarımız alsakta oynayabilir miyiz ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

zamunda'dan payday 2 yi indirdim yükledikten sonra oyun açılmadı steam istedi onuda yükledim direk girdim steam den bi sıkıntı olmadı

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    kartalenes bunu yazdı

zamunda'dan payday 2 yi indirdim yükledikten sonra oyun açılmadı steam istedi onuda yükledim direk girdim steam den bi sıkıntı olmadı

steame online mı oldun hocam ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Steamı çevrimdışı çalıştırıp oynayabilirsin hocam oyunu.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Evet online olarak oynadım

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Steamı çevrimdışı çalıştırıp oynayabilirsin hocam oyunu.

ç.dışı iyi güzel hoşta online olamıyoruz yani accountu doğru yazsakta girmiyor steame

NOT biri yandexe steamin kurulumunu atabilir mi indiremiyoruz da

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Steam kurulumu istemesi cracklenmemiş olması veya yapılan crack in steamworks olmasından kaynaklanıyor.

http://www.nodvd.net/engine/download.php?id=2093

burdaki cracki indir oyunun kurulu olduğu dizine kopyala çalıştır.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1258 Toplam Mesaj: 7