Paylaşım İçin Site

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Bir forum var muridler potansiyeli oldukça iyi bu yüzdende beni ziyadesiyle uyuz etti olanlar.

Bir admin var alt kademelerde henüz paylaşımlarımın kalitesi ve çokluğu popülasyon filan bunu ürküttü ana sebep bu neyse nihayetinde beni banladı bende bunu şikayet ettim sanıyorum sitenin sahibi olan kişiye neyse başka bir isim altında yeniden üye oldum paylaşıma devam edebileceğim söylendi ya bu admin arkadaş halen benimle uğraşıyor nöbetlerinde bütün konularımı siliyor.

daha da öte hotfile kötü link  ihbarındada bulundu.

Ne yapacağım nasıl zarar veririm ben buna filan diye düşünürken utandım kendimden intikam peşinde koşmak böyle bir konuda onun kadar alçalmak olacak.

Aklıma siz geldiniz dediğim gibi potansiyeli çok iyi forumun adult hariç her konuda özellikle çok ciddi bir müzik takipçi kitlesi var buraya açık açık yazmak belki reklama girer ama uploader arkadaşlar pm atarsa forumun linkini vereyim herkes yararlansın ben haricinde:)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

hocam merak ettim siteyi pmle yollarsan bi bakıyım..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

yav müridler çoğu mürid için fazla gelmeyebilir ama burası bana sadece müzik paylaşımı ile günde 3-4 $ yazdı hotfile da bu adminle sorun yokken cidden bir kişimi ilgilendi şaşırtıcı yav..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

yolla hacım pm :D

Büdüt : hatta bildigin tüm forumları pmle :D

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

:) o zaman karşılıklı paylaşalım sende ver dostum burası ziyan olmasın diye sizlere vermek istedim diğerlerinide veririm tabii de e bari sizde verin:):)

Toplam Hit: 1058 Toplam Mesaj: 5