Paylaşım Yapan İnsanla Dalga Geçmek Ne Kadar Doğrudur?
-
bunu özellikle son günlerde gördüm açıkçası.
mod ve yöneticiler bişi demiolar onlara sözüm yok ama sözüm kullanıcılara..
son olarak head hunter nickli arkadaş paylaşım yapıyo iyi ya dak ötü.herkes dalga geçiyo.
yanlışlıı söyleyin.adma dalga geçmeyin..ve geçenleri uyarın ben olayım başkası olsun..
adam ne olursa olsun kopyala yapıştırda olsa bi emek harcamış SAYGI duyun...
işin ilginç yanı bilen de bilmeyen de dalga geçiyo.
lütfen yapmayalımisanların isteini kırmayalım.
adam gibi uyaralım -
paylaşım sırf laf olsun diye yapılmışsa tabiikide dalga geçilir..
ama fakat yani adam istekli ise dalga geçmek tabi ki hem senin seviyeni düşürür hem ortamın seviyesini. -
kardeş bu koda hem fikiriz ama belki benimde yanlışım olmuştur sanki anamızın karnından bilerek mi çıktık demi
-
Hem Paylaşana Hem Paylaşmak İsteyene Hemde Bilmeyene sallabaş Cevaplar Yazılıyordu. Son Yönetim Rejiminde Site Düzende Şuan Site Amk Doluyordu. Ama Aşırı Derecede.
Arkadaşlar Paylaşmaya Devam. -
Burda yeni başlayandan en profesyoneline kadar her türlü insan paylaşımda bulunuyor. Yeni başlayan kardeşlerimiz genelde her şeye hevesli oldukları için eline bir bilgi geçer geçmez bunu hemen paylaşmak istiyorlar. Bazen bu bilgiler çok komik olabiliyor. Ama dikkat etmemiz gereken burası bilgi paylaşım yeri. Seviyeyi koruma açısından eleştirilerimizin daha yapıcı olması bence hepimizn faydasına olacaktır...
-
adamın dalgasına veya samimi olarak paylaşım yaptığını bilgisayar başından bilemezsin. ve o paylaşımla dalga geçen aptaldır gerizekalıdır hırttır göktür hamdır.
-
Real KURD kardeş nolursa olsun kimseyle dalga geçmeye kimsenin hakkı yoktur
-
paylaşım tamamen kişinin iyi niyetinden gelen birşeydir. Her türlü paylaşıma saygı duyulmalıdır. Hee ama adam kasıtlı olarak bişeyin içine virüs koyduysa kötü niyetliyse o ayrı ona saygı duyulmaz
-
copy paste de bir emektir unutmayin..
arastirmis güzel buldugu seyleri sizlerle paylasmis.
2 genelde forum siteleri de dahil köprü ekleyerek..Veriyolar linkleri
burada..tek tek site isimleriyle ugrasanlar var.Emege saygi.
yazın icin tskler..SAygilar
Toplam Hit: 1159 Toplam Mesaj: 9