Paypal - Sehirfirsati Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar bugun bir e-mail geldi. Sayılı kişilere bu e-mail'i göndermişler ve şöyle bir kampanya var.

Paypal - sehirfirsati.com sitesi iş birliğince sehirfirsatından 3 tl'lik kupon alıyorum bunun karşılığında paypal hesabıma 25 tl aktarılıyor.

22 tl kârdayım yani. Bunu ise 3-5 sitede harcayabiliyoruz. Bir ayakkabı siteside içinde zaten oradan alış veriş yapmak istiyordum. 100'tl'lik bir ayakkabı var.

Şimdi 100 - 25 = 75 tl ödicem. 25 tl kârdayım. Sormak istediğim asıl soru ise. Ben bu kupondan 2-3 tane alsam yani 3 tane aldım diyelim 3 x 3 = 9tl

fakat 75 tl hesabıme gelicek sanırım. Bunu o üründe kullanabilrimiyim. Yani 100 -75 = 25 ödememmi gerekir nsl birşeydir ilk defa böyle bi alış veriş yapıcam.

Diceksiniz ki sehirfirsati.com'u ara müşteri hizmetlerine sor. Sordum kafası karıştı salak salak cvblar verdi.

Edit: Şansıma edim lan 1 tane kupon alabiliyormuşuz en fazla.

Herkes kullanabiliyormu bilmiyorum ama direkt link'i vereyim. Kullanabilirseniz buyrun hocalr : http://www.sehirfirsati.com/deals/tumturkiye/paypal/658627

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dediğin gibi yapamazlar hocam her kişiye sadece bi defa kullanma hakki verirler...

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

MrSari bunu yazdı:
    -----------------------------

dediğin gibi yapamazlar hocam her kişiye sadece bi defa kullanma hakki verirler...

-----------------------------

bilmiyordum hocam sonradan öğrendim. Belki işe yarar kullanan olur bedavadan 22 tl kâr'a geçersiniz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

valla hacı aldım hayırlı olsun.

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
Toplam Hit: 857 Toplam Mesaj: 4