Paypal - Sehirfirsati Kampanyası
-
Hocalar bugun bir e-mail geldi. Sayılı kişilere bu e-mail'i göndermişler ve şöyle bir kampanya var.
Paypal - sehirfirsati.com sitesi iş birliğince sehirfirsatından 3 tl'lik kupon alıyorum bunun karşılığında paypal hesabıma 25 tl aktarılıyor.
22 tl kârdayım yani. Bunu ise 3-5 sitede harcayabiliyoruz. Bir ayakkabı siteside içinde zaten oradan alış veriş yapmak istiyordum. 100'tl'lik bir ayakkabı var.
Şimdi 100 - 25 = 75 tl ödicem. 25 tl kârdayım. Sormak istediğim asıl soru ise. Ben bu kupondan 2-3 tane alsam yani 3 tane aldım diyelim 3 x 3 = 9tl
fakat 75 tl hesabıme gelicek sanırım. Bunu o üründe kullanabilrimiyim. Yani 100 -75 = 25 ödememmi gerekir nsl birşeydir ilk defa böyle bi alış veriş yapıcam.
Diceksiniz ki sehirfirsati.com'u ara müşteri hizmetlerine sor. Sordum kafası karıştı salak salak cvblar verdi.Edit: Şansıma edim lan 1 tane kupon alabiliyormuşuz en fazla.
Herkes kullanabiliyormu bilmiyorum ama direkt link'i vereyim. Kullanabilirseniz buyrun hocalr : http://www.sehirfirsati.com/deals/tumturkiye/paypal/658627 -
dediğin gibi yapamazlar hocam her kişiye sadece bi defa kullanma hakki verirler...
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------
dediğin gibi yapamazlar hocam her kişiye sadece bi defa kullanma hakki verirler...
-----------------------------bilmiyordum hocam sonradan öğrendim. Belki işe yarar kullanan olur bedavadan 22 tl kâr'a geçersiniz
-
valla hacı aldım hayırlı olsun.