Paypal (9907) ** KİŞİSELLEŞMİŞ KART Sorunu Ve Sonrası...
-
arkadaşlar paypal nakit kart aldım geçenlerde. hem paypalım onaylı olur hem internetten rahat rahat alışveriş yaparım diye.
kartı kullanıma açarken kimlik bilgilerimi ve kart numarasını girdim "(9907) ** KİŞİSELLEŞMİŞ KART" uyarısı verdi.
google amcaya sordum çoğu kişinin başına gelmiş bu. kimisi 2-3 gün sonra tekrar deneyerek çözmüş kimisi paypalı arayarak çözmüş.
1 haftadır her gün deniyorum ama aynı hata... paypalı aradım karşıdaki adam tek kullanımlık kod istedi hesabımı inceledi falan 1-2 dk bekledim.
sonra dedi ki şu an herhangi bir sorun gözükmüyor. paypal kartı teb çıkarıyor, ben sorunu yetkililere ileticem ama onları da aramanız lazım. bana mantıksız geldi ama tebi aradım, doğal olarak biz paypalın sitesine nasıl müdahale edelim dediler. paypalın bizimle tek ilişkisi bankamatiklerden paypal kart ile para çekebiliyorsunuz dediler.
giden 8 liralık kontörümü boşverdim :D
22 yaşında bir adamı hınç almak ister gibi boş yere tebe yönlendirmek paypala yakışan bir hareket mi ?
değil.
teb sorunlu kartlar üretmiş olabilir. sürekli aynı hatayı alan müşteriler arıyor olabilir. demek ki paypal çalışanları da yükü tebe yıkıyor.
bugün paypal ve teb arasındaki kedi köpek kavgasına şahit oldum ve paylaşmak istedim. sorunum da çözülmedi. paypal müdürünün falan numarasını bulursam direk müdürle iletişime geçecem.
saygılar.