Paypal A Transfer Lazim
-
selamlar,
ben yurt disinda oldugum icin kredi karti vs yok. bulundugum ulkede de kredi karti almak epeyi zor.
bana onumuzdeki aybasi icin 110 dolar lazim, transfer edebilecek biri varmidir ? hayrina ?
ayin 5 inde maas aliyorum. 110 dolar transfer edene fazlasiyla western union ile gonderebilirim.
parayi ilk once gonderirim elinize gecincede trasfer yapabilirsiniz. iletisim icin ozel mesaj atin lutfen.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
selamlar,
ben yurt disinda oldugum icin kredi karti vs yok. bulundugum ulkede de kredi karti almak epeyi zor.
bana onumuzdeki aybasi icin 110 dolar lazim, transfer edebilecek biri varmidir ? hayrina ?
ayin 5 inde maas aliyorum. 110 dolar transfer edene fazlasiyla western union ile gonderebilirim.
parayi ilk once gonderirim elinize gecincede trasfer yapabilirsiniz. iletisim icin ozel mesaj atin lutfen.
-----------------------------hocam r10 da bu işi yapan, paypal satan, transfer eden var.
10.000 doları bile gözün kapalı güvenebieceğin insanlar var. Bu işi profesyonelce yapıyorlar. Onlarla iletişime geçsen daha iyi olur bence.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------SysTeMeRRoR bunu yazdı:
selamlar,
parayi ilk once gonderirim elinize gecincede trasfer
yapabilirsiniz
. iletisim icin ozel mesaj atin lutfen.
hocam r10 da bu işi yapan, paypal satan, transfer eden var.
10.000 doları bile gözün kapalı güvenebieceğin insanlar var. Bu işi profesyonelce yapıyorlar. Onlarla iletişime geçsen daha iyi olur bence.
bende onu dicektim...r10 da bu işi profesyonelce yapan insanlar var..
----------------------------- -
davet varsa yollarmisiniz r10 icin ?
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
davet varsa yollarmisiniz r10 icin ?
-----------------------------mailini pm at
-
attim hocam sagol simdiden