Paypal Adrese Fatura Gönderiyor Mu?
-
arkadaslar ininal kartımı paypala tanımladım.dx.com gıbı ebay gıbı amazon gıbı sıtelerden veyahut herhangi bir kullanıcıya paypaldan para aktardıgımda.fatura adresı yazan yere paypal odemeyle ılgılı fatura gonderır mı? Gonderırse bunu nasıl engellerız?
-
Paypal adrese fatura göndermez. Ürün aldığın site sana fatura gönderir. Paypal sadece aracı firma hocam.
-
paypalı aktif olarak kullanırım. fatura filan gönderdiğini görmedim. dx ten de alış veriş yaptım. ( söylemeden geçemeyeceğim a.k larım bir telefon kapağını 23 günde gönderdiler )
ilk kredi kartı tanımlamanda extrende 3 TL gibi bir ibare görürsün paypaldan çekilmiş gibi. ekstrendeki kodu paypala tanımlarsın paypal hesabına geri yatırılır.
birde dx gibi siteler paypalda paran olsa dahi önce kredi kartından paypala geçiyor sonra alıs veriş yapıyor :(
bu kötü a.k
THT2005 tarafından 20/May/13 14:14 tarihinde düzenlenmiştir -
THT2005 bunu yazdı
paypalı aktif olarak kullanırım. fatura filan gönderdiğini görmedim. dx ten de alış veriş yaptım. ( söylemeden geçemeyeceğim a.k larım bir telefon kapağını 23 günde gönderdiler )
ilk kredi kartı tanımlamanda extrende 3 TL gibi bir ibare görürsün paypaldan çekilmiş gibi. ekstrendeki kodu paypala tanımlarsın paypal hesabına geri yatırılır.
birde dx gibi siteler paypalda paran olsa dahi önce kredi kartından paypala geçiyor sonra alıs veriş yapıyor :(
bu kötü a.k
Hocam aynen paypalın içindeki bakiyeyi harcayabileceğimiz yabancı siteler yok mudur? Mesela bakiyemde 5 lira görünüyor. Önce o 5 lirayı çekip sonra hesabımdan geri kalanını çeksin falan olayını ayarlayamaz mıyız?