folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Paypal Adrese Fatura Gönderiyor Mu?

Paypal Adrese Fatura Gönderiyor Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    arkadaslar ininal kartımı paypala tanımladım.dx.com gıbı ebay gıbı amazon gıbı sıtelerden veyahut herhangi bir kullanıcıya paypaldan para aktardıgımda.fatura adresı yazan yere paypal odemeyle ılgılı fatura gonderır mı? Gonderırse bunu nasıl engellerız?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Paypal adrese fatura göndermez. Ürün aldığın site sana fatura gönderir. Paypal sadece aracı firma hocam.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

paypalı aktif olarak kullanırım. fatura filan gönderdiğini görmedim. dx ten de alış veriş yaptım. ( söylemeden geçemeyeceğim a.k larım bir telefon kapağını 23 günde gönderdiler )

ilk kredi kartı tanımlamanda extrende 3 TL gibi bir ibare görürsün paypaldan çekilmiş gibi. ekstrendeki kodu paypala tanımlarsın  paypal hesabına geri yatırılır.

birde dx gibi siteler paypalda paran olsa dahi önce kredi kartından paypala geçiyor sonra alıs veriş yapıyor :(

bu kötü a.k

THT2005 tarafından 20/May/13 14:14 tarihinde düzenlenmiştir

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    THT2005 bunu yazdı

paypalı aktif olarak kullanırım. fatura filan gönderdiğini görmedim. dx ten de alış veriş yaptım. ( söylemeden geçemeyeceğim a.k larım bir telefon kapağını 23 günde gönderdiler )

ilk kredi kartı tanımlamanda extrende 3 TL gibi bir ibare görürsün paypaldan çekilmiş gibi. ekstrendeki kodu paypala tanımlarsın  paypal hesabına geri yatırılır.

birde dx gibi siteler paypalda paran olsa dahi önce kredi kartından paypala geçiyor sonra alıs veriş yapıyor :(

bu kötü a.k

Hocam aynen paypalın içindeki bakiyeyi harcayabileceğimiz yabancı siteler yok mudur? Mesela bakiyemde 5 lira görünüyor. Önce o 5 lirayı çekip sonra hesabımdan geri kalanını çeksin falan olayını ayarlayamaz mıyız?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 1025 Toplam Mesaj: 4