Paypal Atm Kartı İle Onaylanırmı ?
-
Merhabalar elimde kredi kartı yok sadece ziraatin atm kartı var bunun ile onaylama yapabilirmiyim ?
-
visa amblemi varsa olmasi gerek.
Visa ve debit(ATM) kartlarini kabul ediyoruz yaziyor sitelerinde.eger olmuyorsa bankaya sor,bazi bankalar o ozelligi acmiyor kullanici sormazsa.(Visa ozelligini).Benim basima geldi baska bir ulkede.
eger sik kullaniyorsan PayPal Debit Card var arastir derim istersen.hic riske atmassin ziraati.
(benim basima olay HSBC ile geldi)
cordelian tarafından 24/Şub/13 23:25 tarihinde düzenlenmiştir
-
maestro var ustunde bir denim en iyisi ben.
-
şu anda türkiyeden sadece maestroları kabul ediyolar.
ama elimdeki akbank neo yu ekleyemedim.
anasını avradını 7(8,9,10....) ceddini siktiğimin akbankındaki elemanlar bi türlü çözemedi.paypala eklemeye kalkınca reddediyo direk.
siktiğimin salakları bi boku beceremediler
akbank (maestro)kartını paypala ekleyebilen varmı ?
-
ben denemiştim sanırım, olmuyordu :)
paypal' hata veriyordu. kredi kartı olmadığı için olsa gerek.
-
Internetten kart numarası isim vs girerek alışveriş yapabiliyosan olur. Ziraat bankın kırmızı bank kartları işe yaramıyor, sadece paranı bankaya transfer edebiliyosun sanırım. Yarın iban numaramı öğrenit paypaldaki parayı banka hesabına transfer edicem.
-
Yanlış bilgilendirmeyim ama benim bildiğim banka kartı ekleyebilirsin ama onaylanmaz.Yani kredi kartı bağlaman gerekiyor herhalde.
-
lalada bunu yazdı
anasını avradını 7(8,9,10....) ceddini siktiğimin akbankındaki elemanlar bi türlü çözemedi.paypala eklemeye kalkınca reddediyo direk.
Akbank eklenmıyor amk onların :D
3 Kere para cektık olmadı
-
ziraatin sanal kart uygulaması varsa onunla rahatlıkla açabilirsin ben gararntinin sanal kartıyla açtım mesela
-
suhatuna bunu yazdılalada bunu yazdı
Akbank eklenmıyor amk onların :D
3 Kere para cektık olmadı
internet biseyi acık olması gerekiyomus acıkmıki ?