folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Paypal Esegin Kulagina Su Kacirdi Herkesin Dikkatin

Paypal Esegin Kulagina Su Kacirdi Herkesin Dikkatin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslargecenlerde de paypal konusunda bir konu acmis tim ve simdi kimlik ve ikametkah gonderdim simdide firma bilgilerini vs istiyor ve hala sinirlamayi kaldirmiyor once bir kac bilgi istedi gonderdim simdi tekrar

17.01.2012 Kredi kartınızı onaylayın.Kredi kartının sahibi olduğunuzu onaylamak için kredi kartınızdan küçük bir tutar çekeceğiz. Tutarı onaylamanızdan sonra, kartınızdan çekilen tutar PayPal hesabınıza yatırılacaktır. Bilgi Gönderildi task%20complete Tamamlandı
    17.01.2012 Fotoğraflı KimlikKimliğinizi onaylamamıza yardımcı olmak için lütfen üzerinde adınızın ve adresinizin bulunduğu fotoğraflı kimliğinizin bir kopyasını bize gönderin. İşlemde Çözün
    31.01.2012 Kredi Kartı EkstresiKredi kartının sahibi olduğunuzu onaylamak için lütfen üzerinde adınızın, adresinizin ve kredi kartı numaranızın bütününün bulunduğu son kredi kartı ekstrenizin bir kopyasını bize gönderin. Yanıtınız bekleniyor. Çözün
    17.01.2012 Adres KanıtıAdresinizi onaylamamıza yardımcı olmak için lütfen üzerinde adınızın ve adresinizin bulunduğu bir faturanın kopyasını bize gönderin. Yardımcı belgeler şunlardır: Elektrik/su/doğalgaz faturası, cep telefonu faturası, sigorta poliçesi veya harç makbuzu. İşlemde Çözün
    31.01.2012 Fatura SağlayınLütfen satmakta olduğunuz ürünün sahibi olduğunuzu onaylayın. Yardımcı belgeler şunlardır: Satış makbuzlarının kopyaları, satılan ürünlerin ayrıntılı listeleri ve orijinal satış faturaları. Faturalarda satın alma tarihi, toptancı veya tedarikçinin adı, satılan ürünlerin açıklaması, satın alınan ürünlerin miktarı ve ürünler için ödediğiniz tutar yer almalıdır. Bilgileriniz, gizlilik ilkemize uygun bir şekilde işlenecektir. Yanıtınız bekleniyor. Çözün
    31.01.2012 Satıcı İletişim BilgileriLütfen satmakta olduğunuz ürünlerin menşeini onaylamak için tedarikçinizin telefon numarasını sağlayın. Bilgileriniz, gizlilik ilkemize uygun bir şekilde işlenecektir. Yanıtınız bekleniyor. Çözün
    31.01.2012 Gerekli Ek Belgeler İçin E-postanızı Kontrol EdinHesap sınırlamasını iptal etmek için sizden isteyeceğimiz belgelerin açıklandığı bir e-posta göndereceğiz. Yanıtınız bekleniyor. Çözün
    31.01.2012 Ürünlerin alıcıya gönderildiğine/teslim edildiğine ilişkin ispatLütfen ürünün gönderildiğini onaylayın. Online takip bilgisi veya gönderim şirketi tarafından düzenlenmiş olan ve alıcının tam adıyla adresini gösteren makbuzu gönderebilirsiniz. Yanıtınız bekleniyor. Çözün
    31.01.2012 Ürünlerin alıcıya gönderildiğine/teslim edildiğine ilişkin ispatLütfen ürünün gönderildiğini onaylayın. Online takip bilgisi veya gönderim şirketi tarafından düzenlenmiş olan ve alıcının tam adıyla adresini gösteren makbuzu gönderebilirsiniz. Yanıtınız bekleniyor. Çözün
    31.01.2012 Ticari BelgelerLütfen işletme ruhsatınızın bir kopyasını gönderin. Yanıtınız bekleniyor. Çözün
    31.01.2012 Şirketinizle ilgili bilgileri fakslayınLütfen sattığınız ürünlerin ekran görüntülerini veya listesini ve satış yaptığınız ülkeleri gönderin. Yanıtınız bekleniyor. Çözün
    31.01.2012 Ödemeler hakkında daha fazla bilgi verin

daha fazlasida var her yeni belge eklediginde yenisini cikartiyor. bana farkli bir sanal odeme alma yontemi soyleyebilecek olanlar varmidir paypaldan baska arkadaslar zikerim bu paypali bok etti iyice.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

moneybookers var ama onlarda ben gecen sene uyelik aldigimda

extre kimlik vs istiyolardi. gonderdim kabulde etmediler :)

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sokacam artik bu islerin iyice tadi kacmaya basladi vallahi 3 5 kurus kazancim vardi oda gitti artik SIKILDIM bu islerden vallahi hergun bi SIKINTI

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

nedir bu hocam mevcuttaki üyelerden demi bunları istiyorlar artık ? 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

archair23 bunu yazdı:
    -----------------------------

nedir bu hocam mevcuttaki üyelerden demi bunları istiyorlar artık ? 

vallahhi kardesim sitesinde online odeme alanlardan istiyor galiba ben online odeme aliyordum simdi bir dizmis once 5 tane madde vardi onlari hallettim sonra 6 tane daha cikinca biraktim devam etmeyi neler istedigine bir baksaniza allah askina sicmis sivamis

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

paypal ı senin üstüne mi yapacaklarmıs?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Hoca sen dükkan talebinde bulunmuşsun, normal kullanıcı açarsan eğer sorunsuzca para gelişini sağlayabilirsin.. Böyle uğraşmana değmez yani eğer kayıtlı vergisini falan veren satıcı değilsen..

Çok sıkılıyom
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi sınırlı hesabı kaldırmıyorlarki isteyebildigi kadar sey istemiş ne hikmetse

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

ben sadece hesabımndan 0.01 cent çekti çekerkende şifre'li bi isimden çekti bankayı arayım o şifreyi ögrendim paypala söledim direk aktif ettiler

10 saniye mi fln almadı

"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

iyi tedbird alıyorlar , soyulmaktan iyidir.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allura bunu yazdı:

ben sadece hesabımndan 0.01 cent çekti çekerkende şifre'li bi isimden çekti bankayı arayım o şifreyi ögrendim paypala söledim direk aktif ettiler

10 saniye mi fln almadı

nezaman yaptın bu mevzuyu suanda oyle islemiyor sanirim

Toplam Hit: 1489 Toplam Mesaj: 11