folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Paypal Garanti Sanal Kart Ekleme ?

Paypal Garanti Sanal Kart Ekleme ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Selam hocalar banka kartını nette kullanmak için sanal kart açtım net şubesinden limit 0,1 ve paypaldan ekleyemiyorum.Nasıl yapabilirim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek

r10.net sitesinde bu konu hakkında baya uzun bilgiler vardı.Google'dan bi arat istersen istediğini bulursun...

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

arabaci88 bunu yazdı:
    -----------------------------

r10.net sitesinde bu konu hakkında baya uzun bilgiler vardı.Google'dan bi arat istersen istediğini bulursun...

-----------------------------

üyelik yok göstermiyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

hesabına 10 lira yatırıp garanti bankasının internet şubesinden sanal kart alıcaksın aldıgın kart bilgilerini görürsün ordan sanalkartına 10 lirayı yatır ardından paypala uye olup paypal hesabına kartını tanıt provizyondan 1 dolar çekecek hesabına atacak paypal hesabın aktif olacak ve artık işlem yapabileceksin paypaldan.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 1647 Toplam Mesaj: 4