Paypal Hakkında
-
Arkadaşlar yeni açtığım site için paypal hesabı açacağım sanal pos olayını halledene kadar.
Ama tam bir bilgim yoktur. paypal açarsam normal olarak herkes sitede kredi kartıyla ödeme yapabilecek mi?
sitelere baktımda anlamadım kafam durdu :)
açıklama yaparmısınız rica etsem
saygılar
mürit
seadog
-
edit
-
Hayır paypal hesabı olanlar sana ödeme yapabilecek.
-
kredi kartı ilede ödeme olması lazım.
Donate butonuna yada satın al butonuna bastıklarında paypal login sayfasına yönlendiriyor.
Hesabı olmayanlar içinde
PayPal hesabınız yok mu?
Kredi kartınızı veya banka hesabınızı kullanın (geçerli olduğu yerlerde). Devam

şöyle bir yer var. Devama basarak kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor.(en azından ben öyle biliyorum) -
türkiyede kullanamazsın...
-
nasıl yani Türkiyede kullanamam?
Benim istediğim normal şekilde kredi kartıyla sitemden alışveriş yapılsın mümkün değil mi bu
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
nasıl yani Türkiyede kullanamam?
Benim istediğim normal şekilde kredi kartıyla sitemden alışveriş yapılsın mümkün değil mi bu
-----------------------------Mümkün hocam. Hatta pp hesabındaki paralarını kredi kartına veyahut vadesiz hesabına eft yolu ile göndermende mümkün.
Vadesiz hesabına göndermede kesinti yapmıyorlar. Hesabındaki para dolar bazında olduğu için sana eft yaparken tl bazına çevirerek gönderiyorlar hemde. Kendi kurları üzerinden. En geç 4 günde hesabına geliyor. Ben mesela pazartesi eft yapıyorum, banko perşembe para hesabımda oluyor.
Kredi kartına para yatırmak istersende $5,00 USD kesinti ile yatırabiliyorsun.
-
YAni bir adam geldi siteye girdi malı beğendi alacak kredi kartıyla ama paypal üyeliği falan hiçbirşey yoktur. malı böyle kredi kartıyla alıyor. para benım paypal hesabıma yatıyor dolar olarak. sonra bende istediğim zaman paypal hesabımdan banka hesabıma aktarıyorum değil mi?
Peki dolar olarak demissinde sitede dolar üstünden mi satıs yapmak zorundayım tl olmuyor mu?
birde scripte ödeme modulu olarak bunlar var. normal olarak paypal yazanımı sadece aktifleştirmem gerek.
Ödeme Metodu Durum Sıralama Aksiyon AlertPay Kapalı Authorize.Net (AIM) Kapalı Banka Havalesi Açık Çek / Havale Kapalı Kapıda Ödeme Açık 1 Ücretsiz Ödeme Kapalı LIQPAY Kapalı Moneybookers Kapalı PayMate Kapalı PayPoint Kapalı Perpetual Payments Kapalı PayPal Website Payment Pro Kapalı PayPal Kapalı SagePay Kapalı SagePay Direct Kapalı SagePay (US) Kapa 2Checkout Kapalı WordPay
-
eller havaya
-
kredi kartıyla ödeme yapar ama hem sen hem alıcı komisyon öder