folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Paypal Hakkinda Birkac Soru

Paypal Hakkinda Birkac Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

merhaba muridler

paypal hesabi acmayi dusunuyorum acarsam  kredi kartimdan herhangi bir ucret  keserlermi ? (uyelik ucreti)

birde sonradan hesabini kilitleme gibi bisey oluyormus onaylatmadan aktif olmuyormus. ne onaylatmasidir bu anlamadim?

son olarak paypaldaki paralari hesaba aktarmak icin ucret kesiyorlarmi?

yardimci olandan allah razi olsun

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

kontrol için kesiyorlar 1 dolar mı ne öyle bişeydi ama onu paypal hesbına iade ediyorlar.zararın olmuyo.parayı kredi kartına aktarırken kesiyorlar biraz.banka hesabına aktarırken kesmiyorlar ama transfer süresi uzuyor kkye göre.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

kredi kartı ile onay için 3-5 lira bir şey keserler onaylandıktan sonra iade ediyorlar hesabına.. paypalda para biriktikten sonra banka hesabına 5-7 gün içinde ücretsiz aktarabilirsin.. kredi kartına aktarırsan ücret kesiyorlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı

kredi kartı ile onay için 3-5 lira bir şey keserler onaylandıktan sonra iade ediyorlar hesabına.. paypalda para biriktikten sonra banka hesabına 5-7 gün içinde ücretsiz aktarabilirsin.. kredi kartına aktarırsan ücret kesiyorlar.

ben hesap derken kredi kartini kastetmistim. kredi kartini degilde vadesiz hesap numarami kayit etsem kabul ederlermi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    KarakartaL bunu yazdı
    essan bunu yazdı

ben hesap derken kredi kartini kastetmistim. kredi kartini degilde vadesiz hesap numarami kayit etsem kabul ederlermi?

kredi kartı olsun veya olmasın paypal hesabı için zorunlu değil ama paypal hesabından banka hesabına para aktaracak olursan banka hesabına ücretsiz aktarabilirsin. yada bir sitede paypal üzerinden alışveriş yapacak olursan paypal hesabında para olması gerekli para yoksa kredi kartından çekilecek o yüzden. illada onaylı olsun dersen sanal kart tanımla limitinide 10 TL bir şey yap sonra paypal hesabına tanıt işin bitince sanal kartıda iptal edersin olur biter :)

essan tarafından 01/May/13 22:30 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

olayı özü söle kayıt olsuyorsun hesabın açılıyor kk eklersen paypal seni daha güvenilir buluyor ve hesabının banlanma oranı düşük oluyor. banlanınca hesabını acman daha kolay oluyor he kk eklemessen ne olur olasi bi aksilikde en ufak süphede hesabını donduruyorlar geri almanda zor oluyor. eklemen paran varsa içerde istediğin hesaba havalesini yaptırabilirsin yada alışveriş yapabilirsin.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgrer
    ozgrer's avatar
    Erkek

Geçen hafta açtım. 3 tl para kesiyor senin kredi kartından. Daha sonra paypal onu kredi kartına değilde kendi e-mail hesabına yüklüyor. Daha sonra kendi banka hesabına göndermek için en az 15 tl (Kesmiyor, göndermenin alt limiti bu) istiyor. 4 kere kendi banka hesabıma gönderim yaptım hepside 7 gün içerisinde yattı. İnternet üzerinden alışveriş yaparsan bazıları limit yetmediği zaman hepsini karttan çekiyor, bazıları ise ( örn: gittigidiyor.com destekliyor) paypalın hepsini çekip geri kalanını karttan çekiyor. Ben kullanıyorum bugüne kadar sıkıntı çıkmadı.

Koşarsın, aşarsın, coşarsın Anadol'um benim.
Toplam Hit: 910 Toplam Mesaj: 7