folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paypal Hakkinda Sorularim Var ! (Acil)

Paypal Hakkinda Sorularim Var ! (Acil)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Ben su an work&travel programiyla Amerikaya geldim ve burdan iphone almayi dusunuorum .. E-bay 'den alicam fakat su paypal hakkinda kafama takilan bi kac soru var .. Simdi ben debit card cikarticam burdan hesap actiricam yani , paypal 'a uye olucam bu yari verify , tam verify , expenden use number alma ve ekleme olaylarini anladim burda bi problem yok fakat simdi ben Amerikadayim ya paypal 'a uye olurken oturdugu adrese nereyi yazicam ? Country of Citizenship kismi USA adresi mi yoksa TURKEY adresi mi olucak ? Bir de paypala para aktarma olayi nasil oluor ? Yani paypal 'a uye olurken  Add Bank Acount kismindan sonra gelen Do not add bank acount but accept payment bolumunu yaptiktan sonra istedigim alis-verisi yapabilir miyim ? Yoksa bu islemi yapmadan mi alis verise baslicam ?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Country of Citizenship: Vatandaşı olduğun ülke demek. USA vatandaşı değilsen tabi ki Türkiye yazıcan.

payment'tan kastı ne burada. Yani withdrawal / deposit hangisi? Sen mi alacan para, paypal mu alacak para?  

Neyse ben pek bilmiyorum, kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar umarım... 

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 762 Toplam Mesaj: 2