Paypal Hesabı Hakkında Bilgi...(Yardım)
-
Arkadaşlar şimdiye kadar paypal hesabım olmadı hiç lazım olmamıştı ama yavaş yavaş lazım olmaya başladı . Biraz karşık gldi aklımdaki soruları sorcam;
-Sanal para diyorlar doğrudur ama bu sanal para bana lazım olduğunda onu gerçek hayat da kullana bilirmiyim? Yani bankamatiğe gidip çeke bilirmiyim?
- Paypal açmak için kredi kartı şart mı ? bankamatik kartı olsa olmazmı...?
-Paypal hesabları çalmak kolaymı yani güvenliği ne derece...
Bu soruları cevaplarsanız çok güzel olsak cdden lazım olmaya başladı...
-
- Para paypal hesabında kalıyor. Yurtdışından çekilebiliyordu sanırım, aktarım işlemleri felan filan... Uğraşmana değmez, komisyon alıp bu işi yapanlar var.
- Bütün bankalarınki olmuyor.
- Kolay değil fakat her dizgede sazan olmamak gerek.
-
Swool bunu yazdı:
------------------------------ Para paypal hesabında kalıyor. Yurtdışından çekilebiliyordu sanırım, aktarım işlemleri felan filan... Uğraşmana değmez, komisyon alıp bu işi yapanlar var.
-----------------------------Türk Bankalarınada ödeme yapıyor artık pp
-
paypal için kredi kartı veya banka kartı farketmiyor yeterki ilk etapta onaylamak için hesabından çekeceği 2 dolar kadar paran olsun.
paypal hesabını çalmak öle kolay iş değil onu bikere geç baya baya güvenliğe önem veren bir şirket.
hesabındaki sanal parayı istediğin an hesabına aktartabilirsin bir sıkıntı yok hatta şöyle söylim al sana paypalın tr adresi
gir dolaş bak işine yarar umarım
-
bide ilk üye olduğunda 2 dolar kesiyor sonra .ekstrede paypal yazılı yerde 4 rakamlı bir kod var onu paypal sitesine girerek kartını onaylatıyorsun sonra 2 doları paypal hesabına geri koyuyor ama o iki doları banka hesabına geri koymak isteyince 10 altını göndermiyoruz diyo ve orda kalıyor :D aq ben alamadım 2 dolarımı geri sinirim bozuldu :D
-
Eklemeyide unuttum kartı onaylatmak için provizyon çekiyorlar Ordaki Açıklamada kod yazıyordu herhalde provizyonlara bakarken onu girmen gerekiyor birde Kart extresini falan taratıp onaylatmak için göndermen gerekiyor ben pdf olarak indirip ekran görüntüsünü ekledim Garanti olsun diye pdfyede link verdim onayladılar
-
-Sanal para diyorlar doğrudur ama bu sanal para bana lazım olduğunda onu gerçek hayat da kullana bilirmiyim? Yani bankamatiğe gidip çeke bilirmiyim?
parayı istediğin banka hesabına isteyebilirsin, yaklaşık 3 gün içerisinde yollarlar, çekeceğin para 600 liradan küçükse 10 tl kesiyorlar, büyükse sorun yok. fakat doları tl ye çevirirken kendi kurlarından çeviriyorlar, biraz düşük bir kur. bazı bankalar parayı hesabına almanda sorun çıkarabiliyorlar, örneğin yapıkredi.
kredi kartı kısa vadede şart değil, hesabı açtığında 500$ işlem limitin var. eğer kredi kartı eklersen limit ortadan kalkar., bankamatik kartı olmaz, ama bu işi yapanlar var, sana sanal kredi kartı açıp veriyorlar, hesabını onaylatıyorsun, bunun karşılığında onlara cüzi bir ücret ödüyorsun, r10 da bi arkadaşa onaylattım, 10$ aldı.
Güvenlik maximum seviyede, sonuçta dünya çapında bi şirket, sen bi kazmalık yapmasan kolay kolay hesabını hackleyemezler, hackleseler bile paypalda dispute diye bişi var, hesabını geri aldıktan sonra aktarılan paralara dispute çekersin, incelemeye alırlar, eğer haklı olduğunu anlarlarsa parnı geri yatırırlar hesabına
-
hotboy bunu yazdı:
------------------------------Sanal para diyorlar doğrudur ama bu sanal para bana lazım olduğunda onu gerçek hayat da kullana bilirmiyim? Yani bankamatiğe gidip çeke bilirmiyim?
parayı istediğin banka hesabına isteyebilirsin, yaklaşık 3 gün içerisinde yollarlar, çekeceğin para 600 liradan küçükse 10 tl kesiyorlar, büyükse sorun yok. fakat doları tl ye çevirirken kendi kurlarından çeviriyorlar, biraz düşük bir kur. bazı bankalar parayı hesabına almanda sorun çıkarabiliyorlar, örneğin yapıkredi.
kredi kartı kısa vadede şart değil, hesabı açtığında 500$ işlem limitin var. eğer kredi kartı eklersen limit ortadan kalkar., bankamatik kartı olmaz, ama bu işi yapanlar var, sana sanal kredi kartı açıp veriyorlar, hesabını onaylatıyorsun, bunun karşılığında onlara cüzi bir ücret ödüyorsun, r10 da bi arkadaşa onaylattım, 10$ aldı.
Güvenlik maximum seviyede, sonuçta dünya çapında bi şirket, sen bi kazmalık yapmasan kolay kolay hesabını hackleyemezler, hackleseler bile paypalda dispute diye bişi var, hesabını geri aldıktan sonra aktarılan paralara dispute çekersin, incelemeye alırlar, eğer haklı olduğunu anlarlarsa parnı geri yatırırlar hesabına
-----------------------------
Tamam açmıyorum ...:)
çekeceğin para 600 liradan küçükse 10 tl kesiyorlar,
hesabını onaylatıyorsun, bunun karşılığında onlara cüzi bir ücret ödüyorsun, r10 da bi arkadaşa onaylattım, 10$ aldı
geeriye ne kaldı...:) durmadan kesiyorlar pf...:)
peki paypal hesabının yararları ne ? başka yararları var mı ?.
-
dostum 10$ ı alan r10 dan bi arkadaş, benim kredi kartım olmadığı için ona onaylattım ;) senin kendi kredi kartın varsa kendin onaylat, beleşe
edit: bu arada paypalın daha çok kesintileri var, saymakla bitmez, misal kredi kartından para yatırmak için yatırılan paranın %3 ünü kesiyorlar personal hesapta, personal hesaptan business hesaba para yollasan gene %3 mü ne kesiyorlar, anlayacağın her türlü kesiyorlar...
-
Arkadaşlar paypal hakkında bana gerçekten yardım edebilcek arkadaş arıyorum varsa öle biri pm atarsa sevinirim...