Paypal Hesabım Sınırlandırıldı Kart Eklemek Sart Oldu Öneri ?
-
Paypal hesabım kilitlendi ortada dotü açık kaldım :D
Hic bir sey yapamıyorum param içerde kaldı.
Suanlık biriktirdim bir param var onun icin vadesiz hesap acmak istiyorum.
Ve paypala eklemek için sanal kart gerekiyor.
Birde ben ögrenciyim.
Buna gore bu vadeli ve sanal karta en az para odeyerek kurtulucam banka hangisidir.
Teşekürler
-
iş bankası..
öğrencinin daima dostu :)
-
Banka hesabınadamı yatıramıyosun ? Bendede kart ekli deyil bugün eft ile 400 lira aldım
-
BarisYigit bunu yazdı
iş bankası..
iş bankası vadesiz hesaba sanal kart veriyormu barışcım
-
manhyak bunu yazdı
Banka hesabınadamı yatıramıyosun ? Bendede kart ekli deyil bugün eft ile 400 lira aldım
hayır sınırlı olunca izin vermiyor :D
-
Mx0TBT bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
iş bankası..
hesabına para aktarmak için kredi kartına gerek yok. banka hesabına kesintisiz aktarırsın.
sanal kart kredi kartıyla oluyor , onuda iş bankası zaten ücretsiz veriyor öğrenciye.
-
BarisYigit bunu yazdıMx0TBT bunu yazdı
BarisYigit bunu yazdı
iş bankası..
hesabına para aktarmak için kredi kartına gerek yok. banka hesabına kesintisiz aktarırsın.
sanal kart kredi kartıyla oluyor , onuda iş bankası zaten ücretsiz veriyor öğrenciye.
paypal hesabi sinirlandirdindan siksen hic bi banka hesabina aktarmiyo ila beni kart ile onayla dio.
-
kardeş parayı başka hesaba aktaramıyorsun sanırım neyse bak şunu yapıyorsun hemen garantiye öğrenci belgenle gidip hesap açtırıyorsun anında internet şubesinden kendine sanal kart yapıyorsun ve hesabından 5tl limit ekliyorsun (hesabına para yatırmayı unutma) daha sonra onlar yaklaşık 3TL çekip sana bi kod verecekler (sonra o parayı iade ediyorlar) o kodla kartını sisteme ekliyosun. Ama şöyle bişey var bunlara kart ekledikten sonra bunlar tatmin olmayabiliyor sonra senden kimlik fotokopisi kredi kartı fotokopisi felan isteyebilir işte o zaman biraz zor olabilir
-
KaRaKuLe bunu yazdı
kardeş parayı başka hesaba aktaramıyorsun sanırım neyse bak şunu yapıyorsun hemen garantiye öğrenci belgenle gidip hesap açtırıyorsun anında internet şubesinden kendine sanal kart yapıyorsun ve hesabından 5tl limit ekliyorsun (hesabına para yatırmayı unutma) daha sonra onlar yaklaşık 3TL çekip sana bi kod verecekler (sonra o parayı iade ediyorlar) o kodla kartını sisteme ekliyosun. Ama şöyle bişey var bunlara kart ekledikten sonra bunlar tatmin olmayabiliyor sonra senden kimlik fotokopisi kredi kartı fotokopisi felan isteyebilir işte o zaman biraz zor olabilir
hocam suan universiteden uzaktayim ogrenci belgesiz actirsam sonradan islem ucretlerini alirmiyizki -
sonra herhangi bi şubeye verirsin belgeni olur biter
-
KaRaKuLe bunu yazdı
sonra herhangi bi şubeye verirsin belgeni olur biter
cok tesekur ettim sagolsin