folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paypal Hesabına Para Yatırmak

Paypal Hesabına Para Yatırmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

selam, bir ödeme yapmam gerekiyor. Hesap numaraları vermişler ama ben kredi kartından yapacagım ödemeyi bana dediği paypal

üzerinden kredi kartı ile ödeme alabiliyoruz. Bu ödemeyi nasıl gerçekleştirecegiz bilgisi olan muridler? 

www.dunyadailkler.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yanlış hatırlamıyorsam Paypal da Varolan Hesabına Paypalın Anlaşmalı Olduğu Bankalardan Para yatırıyorsun. Böylece Hesabın Sanal Paraya Dönüşüyordu.. Hesabından Ödeme Yaptığın her siteye parasını anlaşmalı banka veriyordu. Böyle Bir şeyler Anımsıyorum.

Uzun zaman oldu böyle şeyler ile ilgilenmeyeli.

Baktım cevap yazan yok. Belki faydası olur diye söyledim. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eğer Paypal'da tanımlı bir hesabın varsa; yani kredi kartın hesaba tanıtılmış ve onaylanmışsa çok rahat bir şekilde gönderebilirsin.

Karşı tarafın Paypal için kullandığı mail adresine göndereceksin. Para Gönder sekmesinden Hediye'yi seç (çok daha az kesinti oluyor) sonra sana verilen mail adresini yaz. Sana verilen isim-soyisim tutuyorsa yollarsın. Oldu bitti.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    doyurucu bi cevap gelmemis gordugum kadariyla, karsi tarafta business hesap varsa sana link verir direk kredi kartini paypala girersin odeme cekilir, hesaplari business degil ise senin de paypal acman lazim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Takipteyim benimde ihtiyacım oluyordu ama bilmedigim için gidip elden hesaba para yatırarak işlem yapıyordum :S uzun hikaye işin özü büyük bir kolaylık olur inşallah bilen biri yazarsa tabi ki...

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

benim paylap hesabım yok açmayıda düşünmüyorum. Ne güzel kredi kartıyla ödüyordum. Ugraş şimdi bankalarla yardım etmeye calısan arkadaslara teşekkürler

www.dunyadailkler.com
Toplam Hit: 1409 Toplam Mesaj: 6