Paypal Hesabına Para Yatırmak
-
selam, bir ödeme yapmam gerekiyor. Hesap numaraları vermişler ama ben kredi kartından yapacagım ödemeyi bana dediği paypal
üzerinden kredi kartı ile ödeme alabiliyoruz. Bu ödemeyi nasıl gerçekleştirecegiz bilgisi olan muridler?
-
Yanlış hatırlamıyorsam Paypal da Varolan Hesabına Paypalın Anlaşmalı Olduğu Bankalardan Para yatırıyorsun. Böylece Hesabın Sanal Paraya Dönüşüyordu.. Hesabından Ödeme Yaptığın her siteye parasını anlaşmalı banka veriyordu. Böyle Bir şeyler Anımsıyorum.
Uzun zaman oldu böyle şeyler ile ilgilenmeyeli.
Baktım cevap yazan yok. Belki faydası olur diye söyledim. :)
-
Eğer Paypal'da tanımlı bir hesabın varsa; yani kredi kartın hesaba tanıtılmış ve onaylanmışsa çok rahat bir şekilde gönderebilirsin.
Karşı tarafın Paypal için kullandığı mail adresine göndereceksin. Para Gönder sekmesinden Hediye'yi seç (çok daha az kesinti oluyor) sonra sana verilen mail adresini yaz. Sana verilen isim-soyisim tutuyorsa yollarsın. Oldu bitti.
-
doyurucu bi cevap gelmemis gordugum kadariyla, karsi tarafta business hesap varsa sana link verir direk kredi kartini paypala girersin odeme cekilir, hesaplari business degil ise senin de paypal acman lazim
-
Takipteyim benimde ihtiyacım oluyordu ama bilmedigim için gidip elden hesaba para yatırarak işlem yapıyordum :S uzun hikaye işin özü büyük bir kolaylık olur inşallah bilen biri yazarsa tabi ki...
-
benim paylap hesabım yok açmayıda düşünmüyorum. Ne güzel kredi kartıyla ödüyordum. Ugraş şimdi bankalarla yardım etmeye calısan arkadaslara teşekkürler