Paypal Hesabını Onaylatma
-
Merhaba müritler, ben zamanında bir paypal hesabı açmıştım fakat onaylatmadım çünkü kredi kartılarıyla pek işim olmadı işim olduğu zamanlardada arkadaşlarınkini kullanmayı tercih ettim.
Geçenlerde forumda bir domain önerisi isteyen mürit olmuştu, kazanana $8 dolar atıcaktı, oradan $8 dolar kazanmıştım fakat alel acele aklıma onaylanmamış paypal hesabım gelince onu verdim şuan 8 dolarda olsa hesapta boş boş duruyor. Facebook'tan $5 değerinde poker çipi satın almayı düşünüyorum eğer hesabımı onaylatacak arkadaş olursa 5 doları kullanıp geri kalan 3 dolarıda ona bırakıcam.
Yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum.
-
hocam paypal kredi kartini onaylamak icin karttan 1.5$ ceker ve ertesi gun geri yatirir.yatirdigi isimde 4 haneli bi kod olur.o kodu paypala girdiginde onaylanmis olur.
-
aynen kredi kartı ekstrende gözüken kodu PP'a gireceksin
ayrıca pp hesabını da kimseye bırakma :D
-
paypal 4 rakamli gelen onay kodu bankadan ogreniyorsun.her banka bilmiyor neden acaba:? mesela garanti bankasi vermiyor. akbank soyluyor.
-
Arkadaşlar ben nasıl onaylatıcam diye sormadım ki, belirttiğim durumdan dolayı benim yerime hesabı onaylatıcak bir arkadaş arıyorum. Sonra isterse paypal hesabı onun olabilir yani bir yamukluk çıkmaz.
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar ben nasıl onaylatıcam diye sormadım ki, belirttiğim durumdan dolayı benim yerime hesabı onaylatıcak bir arkadaş arıyorum. Sonra isterse paypal hesabı onun olabilir yani bir yamukluk çıkmaz.
adamın tum bilgileri gidecek tam sacmalık sen vazgeç bu işten kendine kart cıkar. adamın tum parasını cekersen ne olacak harcarsan biir guvencemi bu site -
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------hacı anlamadığın şu adam senin kredi kartı ekstreni görmeden onaylatamaz adama ekstreni göndereceksen ayrı konu
ya da tutup adamın kendi kart bilgilerini girmesini bekliyorsan oda zor bi ihtimal
-
sanal kartla onaylayanlar mevcuttu qaliba.. bendede onaylanaycak bir paypal hesabi mevcut onaylayacak arkadasa odeme yapilir:/