folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paypal Hesap İptal

Paypal Hesap İptal

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Dün cardfinastan k.kart aldım   bugünde iptal eddirdim ama 7 gün boyuca alişveriş olmaması lazım ama ben dün paypalada başvuru yaptım nalet olası şeyi nasıl iptal edebilirm veya hesabı nasıl komple silibilirim karıtın açtırma parasınını ödemem lazım bi yardım ederseniz sevinirim acilllll

ZalımMadam.10.07.24
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

PayPal hesabımı nasıl kapatırım?

PayPal hesabınızı kapatırsanız, tekrar açamazsınız. Planlı ya da tamamlanmamış işlemler iptal edilir. Sınırlamalar, çözüme kavuşmamış sorunlar ve bakiyeniz varsa, hesabınızı kapatamazsınız.

Hesabınızı kapatmak için:

1. PayPal hesabınıza girin.
    2. Sayfanın üst kısmına yakın olan Profil'i tıklayın.
    3. Ayarlarım'ı tıklayın.
    4. Hesap türü bölümündeki Hesabı Kapat'ı tıklayıp listelenen adımları uygulayın.

https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=Kn4hTxGVvDlLD97jY2pLrvNKc6wGKrCwL3pC2X1Qktp8CwTq2x8Y!473172318?locale=tr_TR&_dyncharset=UTF-8&countrycode=TR&cmd=_help&serverInstance=9014&t=solutionTab&ft=browseTab&ps=solutionPanels&solutionId=203998&isSrch=Yes

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

şuanda yaptım kartı sildim ve hesabıda sildim teşekürler ama mesaj gelirmi yani karttan alışveriş yapılırmı

ZalımMadam.10.07.24
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

anonymus'un protestosuna karşın paypal hesap silme işlemini deactive etmişti bir süreliğine, tekrar açmış demek ki....

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
Toplam Hit: 915 Toplam Mesaj: 4