Paypal Hesbımı Kısıtladı 303 $ Gitti Kurtarma Şansımız
-
Merhaba arkadaşlar bugün bir bakdım tamamen bir yakının üstüne olan bilgileri felan dogru oplan paypal hesabımı kısıtlamışlar uploaddan gelen 304 $vardı içinde nasıl aktif edicem ederlermi yoksa soguksumu içelim :S
kredikartı istiyor kredi kartım yok nasıl yapcaz anlamadım yaw allah kahretsin paramın üstüne kondular şerefsizler
-
konmaz merak etme, kredi kartı bul veya çıkattır, işin yoksa ve öğrenciysen işbank ve bankasya kolaylıkla veriyor.
-
aynısı bize oldu farklı farklı yerden hesaba giriş yapıyorduk sürekli iş gereği falan baktık hesabı kısıtlamışlar içerdede pek yoktu 100 küsür dolar vardı
Sana yapman için işlem falan sıralıodu galiba 3 tane onları yapınca düzelmesi gerekir
düzelincede parayı kullanabiliyorsun konmuyorlar yani
-
bitane angut soguk su iç tarzı bi muhabbet kurduda ondan sinirlerim dahada fırladı adam diyor vermezler keyiflerine kalmış dedi göt oglanı :S şimdi onaylıyom bi kaçtanesini
-
ben de yeni kart ekleyemiyorum. paypal adresinizle kart ekstresi adresinizin aynı olduğuna emin olun diyor.
nasıl çözerim?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
ben de yeni kart ekleyemiyorum. paypal adresinizle kart ekstresi adresinizin aynı olduğuna emin olun diyor.
nasıl çözerim?
-----------------------------aha aynı sorun bendede var garanti kredi kartıı ekliyorum olmuyor
-
adres tespiti için elektirik faturası istiyor tarayıcıdan çekdirip yolluyorum arkadaşlar ? sorun olurmu soy ad aynı ama başka bir akrabanın
-
up arkadaşlar başına gelen yokmu hiç ben şuan paypalın onayla dediği 2 sorunu onayladım kredikartını onaylatcam birine inş olur