Paypal İle Alışveriş Yapılacak Siteler?
-
sizinde bildiğiniz paypal ile alışveriş yapılacak siteler varsa söyleyebilirmi?Paypaldan neredeyse hergün 5$ kazanıyorum ama daha harcamak nasip olmadı paypal ile alışveriş yapılan güvenilir site varsa bekliyorum
-
nasıl kazanıyon hocam :D
http://www.dealextreme.com/
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------nasıl kazanıyon hocam :D
-----------------------------
Soru fotmatı ilginç :} :D
-
Ya bi git ya derdin paypal la alışveirş yapıcak site aramaksa google a yazarsın yok ben bi tarafımdan günde şu kadar kazanıyorum diye sıkıyım insanların ilgi odağı oliyim sonra cvplamıyımsa bu tür başlık açarsın alttaki cümle senin için gelsin
Hajııı nasııı kazanıyosuuunn yaaa=( Banada öğretirmiiissiiiin=)
-
www.aklinvarsa.com
benim arkqadaşın :)=
-
söyliyim nası kazandığımı elimde bi kaç reklam sitesi var günde 15 dkmı ayırarak reklamlarak tıklayarak veya mail okuyarak paypaldan 5$ kazanıyorum sallamasyon deyil yani agresif!!!
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=80450
-
SeyhSamil bunu yazdı:
söyliyim nası kazandığımı elimde bi kaç reklam sitesi var günde 15 dkmı ayırarak reklamlarak tıklayarak veya mail okuyarak paypaldan 5$ kazanıyorum sallamasyon deyil yani agresif!!!
-----------------------------:| yaa ciddimi? kanıtlayabilirsen ben göt olucam:)[imzayada yazıcam paypal da dökümü gördüm göt oldum diye hodri meydan]
-
hergün 5 dolar kazanıyorsun ve 25 dolar oldu, ilginç, yani 5 gün önce başladın bu işlere :) bir de parayı hemen paypal hesabına yüklemişler hakkaten ilginç :D
hacım madem bu kadar kolay günde 5 dolar kazanmak hem de hemen hesaba yüklenmesi, detaya in de biz de faydalanalım bu işlerden :)
-
stillalive bunu yazdı:
hergün 5 dolar kazanıyorsun ve 25 dolar oldu, ilginç, yani 5 gün önce başladın bu işlere :) bir de parayı hemen paypal hesabına yüklemişler hakkaten ilginç :D
-----------------------------Arkadaşım lütfen müdahale etme olaya ya:D burda bekliyoruz adam dökümü koysun diye hadi hajı koy şu dökümüde imzamı değiştiriyim hadi be hajı