Paypal İle Ödeme Alma
-
Google ile baya araştırdım.
Opencart için bir sistem gerekiyor.
Ancak ödeme yap dediğin müşteriyi Paypal sayfasına götürmemeli.
Direk benim site üzerinden kredi kartı bilgilerini girip çekmeli sistem.
Bunun için çözüm nedir?
Müşterinin kart bilgilerini alsam ben kendim mi paypala girsem olur mu? Yani paypalda 3D güvenlik sistemi filan var mı? Tam olarak bilmiyorum o davayı.
Satışlar faturalı olacak hani faturamızı da keseceğiz yasal olarak bir sorun yok. Sadece başlangıç olarak SanalPost yerine bu sistemden yararlanmak istiyorum.
Kapıda kredi kartı ödeme veren kargolar bize ödemeyi 45 gün sonra geçiyor buda olmaz.
-
Olabilesi gelişmeler için.
-
paypal sayfasına gitmeden alamazsın ödemesini..
-
paypal üzerinden müşteriyi paypal sayfasına götürmeden ödeme alman için paypal pro hesabın olması lazım oda sadece amerika da geçerli
payu kullanabilirsin.hem taksit seçeneği falanda var
edit : opencart paypala yönlendirdiğinde müşterin kredi kartıyla değil paypal hesabıyla ödeyebilir (paypala kaydolmadan ödeyemez yani). müşterin sitene üye olucak alışveriş yapıcak, sonra bide paypala kaydolucak ooo ölme eşeğim ölme
opencart taki paypal ödeme modülünü kurcalarsan bunu düzeltebilirsin sanırım, ordaki parametrelerle alakalıdır muhtemelen.
-
janni bunu yazdı
paypal sayfasına gitmeden alamazsın ödemesini..
Bu kötü oldu hocam. Paypalda peki 3D ödeme varmı. Hani müşteri gerekli bilgileri girecek gönderecek bize. Biz kendimiz paypala gireceğiz.
lalada bunu yazdıpaypal üzerinden müşteriyi paypal sayfasına götürmeden ödeme alman için paypal pro hesabın olması lazım oda sadece amerika da geçerli
payu kullanabilirsin.hem taksit seçeneği falanda var
edit : opencart paypala yönlendirdiğinde müşterin kredi kartıyla değil paypal hesabıyla ödeyebilir (paypala kaydolmadan ödeyemez yani). müşterin sitene üye olucak alışveriş yapıcak, sonra bide paypala kaydolucak ooo ölme eşeğim ölme
opencart taki paypal ödeme modülünü kurcalarsan bunu düzeltebilirsin sanırım, ordaki parametrelerle alakalıdır muhtemelen.
Paypal Pro olayı iyiymiş neden Türkiye açmamışlar. Payu da inceleyim bir hocam sağolasın.
Paypalda üye olmadan ödeme şansı var birkaç ayar yapınca oluyor. Kendi ödeme sayfasına gidiyor üye olmadna ödeme yap diyor. Ama işte kendi sayfasına götürmesi kötü olur.