Paypal İle Satış Yapan Site

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Müridler paypal ile Türkiye de elektronik konusunda satış yapan bildiğiniz site var mı?  e-firsatci.com u buldum ama ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum daha önce kullanan varmı aramızda? Gerçi altıüstü bir harddisk alacağım ancak bu ara benim için çok önemli zati 43 $ para var paypal da varım yoğumda o harddiskimde kafa atmaya başladı yani ölüm kalım meselesi gibi.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

yokmu hiç bilen kullanan dostlar yav? up.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam türk firma zor bulursun ama DealExtreme.com var PayPal kabul ediyor, kargo ücreti yok + ürün izleme falan hepsi var güvenli yani.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Kaç günde gelir hocam o ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:
    -----------------------------

Müridler paypal ile Türkiye de elektronik konusunda satış yapan bildiğiniz site var mı?  e-firsatci.com u buldum ama ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum daha önce kullanan varmı aramızda? Gerçi altıüstü bir harddisk alacağım ancak bu ara benim için çok önemli zati 43 $ para var paypal da varım yoğumda o harddiskimde kafa atmaya başladı yani ölüm kalım meselesi gibi.

selamlar, e-firsatci.com'dan alışveriş yaptım, harddisk almıştım, pp ile ödedim, sorun olmuyor.

hatta, istediğim 2 gb flashı tedarik edemediler, 8 gb flash yolladılar.

Twitter: @CanKirca
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

sağol dostum onun dışındada yok anladığım bende yarın sipariş edeceğim sonuçlarını yazarım. Bu arada bu kadar yaygın paypal kullanılırken ve bizdede bir sürü mürid  e-ticaret sitesine sahipken Koca Türkiye'de elektronik üzerine sadece e-firastci.com olması ilginç değilmi? Bence bu boşluğu değerlendirecek müridler çıkacaktır..:) Benden söylemesi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:

sağol dostum onun dışındada yok anladığım bende yarın sipariş edeceğim sonuçlarını yazarım. Bu arada bu kadar yaygın paypal kullanılırken ve bizdede bir sürü mürid  e-ticaret sitesine sahipken Koca Türkiye'de elektronik üzerine sadece e-firastci.com olması ilginç değilmi? Bence bu boşluğu değerlendirecek müridler çıkacaktır..:) Benden söylemesi.

haklısın hocam paypal ile ödemenin türk e-ticaret firmalarında yaygın olmaması büyük bir kayıp :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:

Kaç günde gelir hocam o ?

3 hafta civarı.

[22817//kaanabak]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

www.notebookuzman.com

Notebook yeek parça ve aksesuarlarını paypal ile alabilirsin Göz%20kırpma

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

yeni konu açmak istemedim buradan devam ediyorum. Acil şekilde Hdd arıyorum sata2 43 $ bütçem var ödeme paypal ile yapılacak. 80 ve 160 gb sıfır veya sağlam olması kaydıyla 2. elde olabilir varmı yardımcı olabilecek herhangi bir mürid??

Edit:E-firsatci.com da ne sorduysam yok dendi .Sitedeki ürünlerin çoğunu tedarik edemiyor :):)

Toplam Hit: 2370 Toplam Mesaj: 10