Paypal İle Satış Yapan Site
-
Müridler paypal ile Türkiye de elektronik konusunda satış yapan bildiğiniz site var mı? e-firsatci.com u buldum ama ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum daha önce kullanan varmı aramızda? Gerçi altıüstü bir harddisk alacağım ancak bu ara benim için çok önemli zati 43 $ para var paypal da varım yoğumda o harddiskimde kafa atmaya başladı yani ölüm kalım meselesi gibi.
-
yokmu hiç bilen kullanan dostlar yav? up.
-
hocam türk firma zor bulursun ama DealExtreme.com var PayPal kabul ediyor, kargo ücreti yok + ürün izleme falan hepsi var güvenli yani.
-
Kaç günde gelir hocam o ?
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
Müridler paypal ile Türkiye de elektronik konusunda satış yapan bildiğiniz site var mı? e-firsatci.com u buldum ama ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum daha önce kullanan varmı aramızda? Gerçi altıüstü bir harddisk alacağım ancak bu ara benim için çok önemli zati 43 $ para var paypal da varım yoğumda o harddiskimde kafa atmaya başladı yani ölüm kalım meselesi gibi.
-----------------------------selamlar, e-firsatci.com'dan alışveriş yaptım, harddisk almıştım, pp ile ödedim, sorun olmuyor.
hatta, istediğim 2 gb flashı tedarik edemediler, 8 gb flash yolladılar.
-
sağol dostum onun dışındada yok anladığım bende yarın sipariş edeceğim sonuçlarını yazarım. Bu arada bu kadar yaygın paypal kullanılırken ve bizdede bir sürü mürid e-ticaret sitesine sahipken Koca Türkiye'de elektronik üzerine sadece e-firastci.com olması ilginç değilmi? Bence bu boşluğu değerlendirecek müridler çıkacaktır..:) Benden söylemesi.
-
zeyrekli bunu yazdı:
sağol dostum onun dışındada yok anladığım bende yarın sipariş edeceğim sonuçlarını yazarım. Bu arada bu kadar yaygın paypal kullanılırken ve bizdede bir sürü mürid e-ticaret sitesine sahipken Koca Türkiye'de elektronik üzerine sadece e-firastci.com olması ilginç değilmi? Bence bu boşluğu değerlendirecek müridler çıkacaktır..:) Benden söylemesi.
-----------------------------haklısın hocam paypal ile ödemenin türk e-ticaret firmalarında yaygın olmaması büyük bir kayıp :)
-
zeyrekli bunu yazdı:
Kaç günde gelir hocam o ?
-----------------------------3 hafta civarı.
-
-
yeni konu açmak istemedim buradan devam ediyorum. Acil şekilde Hdd arıyorum sata2 43 $ bütçem var ödeme paypal ile yapılacak. 80 ve 160 gb sıfır veya sağlam olması kaydıyla 2. elde olabilir varmı yardımcı olabilecek herhangi bir mürid??
Edit:E-firsatci.com da ne sorduysam yok dendi .Sitedeki ürünlerin çoğunu tedarik edemiyor :):)