Paypal Kart Onaylama Problemi ?
-
Arkadaşlar açtığım paypal hesabımı onaylamak için kredi kartı yada banka kartını onaylamak gerekiyor ama ben bikaç aksilikten dolayı onaylamayı yapamadım. Bi kaç güne kadar hallaederim kartla ilgili bi sorun varmış.
Onaylamayı yapana kadar paypala para akatarımı gerçekleşirse bunu kabul edermi yoksa kart onayı olmadan o paypal hesabını kullanamazmıyım ?
Paypal ile alışveriş yapmak değil derdim,oyanı yapana kadar başka bir sitedeki param paypala aktarılabilrimi ???
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
aynen ben de bu konuyu merak ediyordm. kardeşime paypal üyeliği açtık. ama kart onayı yok. para gelip onu başka bi paypal hesabına aktarabilirmiyizki
-
oyanı değil ONAYI olacak yanlış olmuş :|
-
ben kart eklemeden/onaylatmadan paypal hesabımı kullanabiliyorum..
arkadasa para yolluyorum ptt den o bana paypal olarak geri yolluyor =) bende kullanıyorum. -
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
ben kart eklemeden/onaylatmadan paypal hesabımı kullanabiliyorum..
arkadasa para yolluyorum ptt den o bana paypal olarak geri yolluyor =) bende kullanıyorum.
-----------------------------
Sanırım belirli limiti yada kullanım sayısı var. Bende hesabı yeni açtığımda o şekilde kullanabiliyordum. Fakat daha sonradan onay istemeye başladı. -
300 dolara kadar sınırı vardı bildigim kadarıyla alp abi.
-
paypal'la ilgili butun sorularinizi bana yoneltebilirsiniz
dengbej
paypal hesabin isterse olmasin sadece senin mailine parayi yollasin, paypaldan sana mesaj gelir, bu parayi almak icin uye olun diye, paypal'a uye ol kredi kartini onaylatmana gerek yok, ister o parayla biseyler al ister istedigin kisiye yada hesaba o parayi yolla, ister kendi kredi kartina yolla.
-
Eyvallah arkadaşlar saolun.
@7-19
Paypal ile ilgili bi sıkıntı olursa bir PM kadar yakınımdasın :|