Paypal Komisyonları (Soru)
-
Hocalar paypalın sitesinde bile aradım bulamadım. Nette de adam akıllı sonuçlara ulaşamadım. Burada da bulamadım. Paypal birine para gönderirken ne kadar komisyon alıyor. Ve bize gelen parayı banka hesabımıza aktarırken ki aldığı komisyon ne kadar ?
-
arkadasına gonderirken komisyon almaz.para birimini çevirirken komisyon alir(kuru düşük bozar) ve parayı kendi bankana çekerken komisyon alir.okadar.
%3.5-5.5 diye hatırlıyorum.
-
başa bi soru:
peki banka hesabından paypala para gönderirken ne kadar komisyon kesiyo?
ve ne kadar zamanda paypal hesabımda olur.
(isbankası mevduat hesabım var)
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
başa bi soru:
-----------------------------banka hesabından paypala para gonderemezsın. kredi kartını veya banka kartını eklıcen paypala, onaylatıcan..
biryere para gonderirken paypal saniyesinde senın kartından direk çeker . yanı kartındaki para direk paypalda demektir. kartının miktarı nekadarsa okadar paypalda paran var anlamında. biryere para gonderirkende komisyon almaz.
para aldıgı durumları bir üst mesajımda belirttim.
-
cracker bunu yazdı:
ajan1111 bunu yazdı:
başa bi soru:
-----------------------------banka hesabından paypala para gonderemezsın. kredi kartını veya banka kartını eklıcen paypala, onaylatıcan..
biryere para gonderirken paypal saniyesinde senın kartından direk çeker . yanı kartındaki para direk paypalda demektir. kartının miktarı nekadarsa okadar paypalda paran var anlamında. biryere para gonderirkende komisyon almaz.
para aldıgı durumları bir üst mesajımda belirttim.
-----------------------------hımm şimdi oldu hocam sağolasın ama kredi kartım olmadığından onaylatamıyom. is bankasının kartınıda kabul etmiyo. birinden kredi kartı bulacam artık. saolasın