Paypal Kullanan Muritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Selam Hocalar,

Garanti Bankasi Hesabina Her Ay Duzenli Bir Para Girisi Var Ve Bu Girilen Parayi Paypal Uzerinden Bir Ingiliz Hesabina Atmam Gerekiyor. 

Sormak Istedigim ;

Garanti Bankasindan Parayi Atarken Paypal Kur Cevirisinde Cok Gecirir mi ? Ornegin Suan 1 Paund 4.4210 TL Simdi Paypal TL yi Bu Kurdan Kac Kurus Yukari Bozar ? Diger Sorum Parayi Gonderdigimiz de Ne Kadar Servis Ucreti Ister ? Son Sorum Paypal Harici Baska Bir Yol Varmidir ? Her Ay Duzenli Olarak 3k Para Transfer Etmem Gerekiyor.

Yardimlarinizi Bekliyorum

Saygilar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Claw
    Claw's avatar
    Erkek

Paypal üzerinden gönderiyorsan, kur seçme gibi bir şansın var, paund yatırıp paund ödersin yani.

Real Eyes Realize Real Lies
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    enes bunu yazdı

Selam Hocalar,

Garanti Bankasi Hesabina Her Ay Duzenli Bir Para Girisi Var Ve Bu Girilen Parayi Paypal Uzerinden Bir Ingiliz Hesabina Atmam Gerekiyor. 

Sormak Istedigim ;

Garanti Bankasindan Parayi Atarken Paypal Kur Cevirisinde Cok Gecirir mi ? Ornegin Suan 1 Paund 4.4210 TL Simdi Paypal TL yi Bu Kurdan Kac Kurus Yukari Bozar ? Diger Sorum Parayi Gonderdigimiz de Ne Kadar Servis Ucreti Ister ? Son Sorum Paypal Harici Baska Bir Yol Varmidir ? Her Ay Duzenli Olarak 3k Para Transfer Etmem Gerekiyor.

Yardimlarinizi Bekliyorum

Saygilar.

euro pek almıyorum dolar bazen alıyorum tl devamlı alıyorum  dovız bazlı gonderımde 2 tarafta da dovız hesapların olması gerekıyor paypalda euro dolar sterlın acman lazım 

bın tl de tr gonderımde 30 tl e yakın kesım yapıyor . fakat ben enpara ıle satın alma ıslemı yaptıgımda kur farkının cok olmadıgını gordum.

3bın tl de 90 tl kesım ucretı yapar bu da hesap ticari ise yapar .gift gönderim yapabılırsın onda paypal kesım yapmaz max kur farkından yapsa yapsa gonderımde de yapsa 150 200 tl ı gecmez ama bu da fazla. 2014 yada 2013 te yurtdısından fınans okuyan turk bır eleman bu servıslere cok para odendıgı ıcın bır web gırısımı olusturmustu webrazzı etohum arastırırsan bulabılırsın . 

bir de moneygram servıslerını dene yurtdısına mal satan bır musterım moneygram ile ödeme alıyor .swiftle de alıyor ondaki kesinti nedir bılmıyorum 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

paypal sabah ve öğlen olmak üzere iki kez kur günceller. mesai saatleri içerisinde dolarda 5-7 kuruş arası fark çıkarken mesai saatleri dışında sağlam geçiriyor. mesela dolar 2.90 diyelim, paypal dalgalanma yoksa bunu 2.85ten hesaplar. bugünlerdeki gibi dalgalanmalar varsa 2.80den hesaplarsa şanslısın. ama dolar aşağı yukarı sabitken 3-4 kuruşa kadar indiğini gördüm.

onun dışında türkiyedeysen banka hesabına dolar çekemezsin. dingilteredeysen de sadece pound çekebilirsin yani o ülkenin kurundan, o ülkedeki banka hesabına o ülkenin para biriminden çekersin.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Suan Kullandigim Ingiltere Hesabiyla, Turk Hesabina Bagli Paypala TL Gonderebiliyorum. Sanirim Paypala Doviz Hesabi Bagli Olmasi Gerekli Degil. Paypal Gonderilen Parayi Kendi Kurunda Cevirip Gidecek Hesaba Gidecek Birimde Atiyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    enes bunu yazdı

Suan Kullandigim Ingiltere Hesabiyla, Turk Hesabina Bagli Paypala TL Gonderebiliyorum. Sanirim Paypala Doviz Hesabi Bagli Olmasi Gerekli Degil. Paypal Gonderilen Parayi Kendi Kurunda Cevirip Gidecek Hesaba Gidecek Birimde Atiyor

her birimde para gönderir alırsın onda sorun yok. kayıtlı her para birimi işler. benim dediğim banka hesabına parayı çekeceğin zaman bulunduğun ülkenin para biriminde çekersin. mesela türkiyede dolar hesabına çekmenin hiçbir yolu yok. tl çekicen mevcur. müşteri hizmetlerine sordum. ama paypaldan paypala her birimde gider gelir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    enes bunu yazdı

her birimde para gönderir alırsın onda sorun yok. kayıtlı her para birimi işler. benim dediğim banka hesabına parayı çekeceğin zaman bulunduğun ülkenin para biriminde çekersin. mesela türkiyede dolar hesabına çekmenin hiçbir yolu yok. tl çekicen mevcur. müşteri hizmetlerine sordum. ama paypaldan paypala her birimde gider gelir.

Yanlısın var döviz veren atmler var yanlıs bilgilendirmeyelim. Örn serbest bölgedeki atmler döviz.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    enes bunu yazdı

Yanlısın var döviz veren atmler var yanlıs bilgilendirmeyelim. Örn serbest bölgedeki atmler döviz.

olabilir, bu konuda bilgim yok.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    enes bunu yazdı

Tamamdir bunda bir problemim yok. Tr hesabindan paypal araciligiyla Ingiliz Hesabina TL atip Burdan Paund Cekicem. 

Benim ogrenmek istedigim Ingiliz Hesabina TL atarken kendi doviz kurundan cok kotu gecirir mi bana paund icin ? Yoksa doviz burolarina gore iyimidir ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazici Uzmani
    stockholm8
    stockholm8's avatar
    Erkek
    enes bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    enes bunu yazdı

Tamamdir bunda bir problemim yok. Tr hesabindan paypal araciligiyla Ingiliz Hesabina TL atip Burdan Paund Cekicem. 

Benim ogrenmek istedigim Ingiliz Hesabina TL atarken kendi doviz kurundan cok kotu gecirir mi bana paund icin ? Yoksa doviz burolarina gore iyimidir ?

hocam tahminimce aynı kurdan çevirir bire bir ya da en fazla 3-4 kuruş oynar büyük bir fark olacağını sanma AMA burada asıl sorulması gereken soru (paypal kart a sahip oldugunu varsayarak atm den çekecegını dusunuyorum) KUR DEĞİŞİM ÜCRETİ  alır mı çekerken? Hesapta tl görünse de pound çekebilirsin çevirir o kurdan ama komisyon alır mı işte mesele o. Yoksa kur çok oynamaz. Mesela ben ECO kartımdan  (ÖN ÖDEMELİ CÜZDAN)  para çekerken dolar ı aynen çeviriyor tl ye aynı kurdan  ama yüzde 3 gibi bir kur değişim ücreti alıyordu...

Come On Cj
Toplam Hit: 845 Toplam Mesaj: 10
paypal transfer