folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Paypal Kullananlar Bir Bakabilirmi ?

Paypal Kullananlar Bir Bakabilirmi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Merhabalar.

Ben Ebay Sitesinden Bir Alışveriş Yaptım Ödeme Paypalla Gerçekleştirildi. Fakat Yaptığım Ürünün Belli Bir Sebebden Ötürü Satıcısına Geri İade Ettim. Ve Oda Paramı Yine Paypal Üzerinden İade Etti. Fakat Sorun Şurda Adam Paypal dan İadeyi Pazartesi Gerçekleştirdi Ama Paypal Ödemeyi Bize Daha Gerçekleştirmedi ? Paranın Karta Gelmesi Ne Kadar Sürer Belli Bir Müddet Günü Varmıdır ? Yada Bir Yere Durumu Anlatacağımız Göndereceğimiz Mail Adresi Felan ?

Saygılar 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

paypal hesabına bakiye olarak geçmiş olma ihtimali var. eğer bakiye olarak geçmiş ise 7 lira kadar bi ücretle kredi kartına yolluyorlar.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Enes ilginç adamsin ama. Yardimci olayim mevzu su sekilde paypal parayi hesabina gecmez paypal bakiyene işletir. eger hesabina almak istiyorsan para cekme kısmından 7 lira odeyerek hesabina cekersin ki bunuda su sekilde yapacaksin sen cekerken doviz kuruna bakar ve o kurdan odeme yapar max 5 iş gününde hesabindan cekersin . oke.

Toplam Hit: 729 Toplam Mesaj: 3