Paypal Ödeme Alma Hakkında
-
paypalda bireysel hesapla mail üzerinden ödeme alınabilirmi? opencart da?
yoksa illa ticarimi açmak lazım
-
Ben 2. seçeneği seçip hesap açıyordum ticari oluyor galba onu seçince bide mail onaylaması yapıyordum tamamdır ödeme alıyor ama kendi üstüne bir hesap aç kimlik bilgisi olarak hepsini doğru gir benim kaçtane hesap block landı bayağa usd kaldı içerde :d
-
bireyseli sordum :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bireyseli sordum :D
-----------------------------2. ticariyse istediğin ol alıp veiryor herşeyi yapabiliyon hacı işte ödeme alıyon ödeme yapıyon zart zurt
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------2. ticariyse istediğin ol alıp veiryor herşeyi yapabiliyon hacı işte ödeme alıyon ödeme yapıyon zart zurt
-----------------------------riski çok hoca
faturaz satış yapacam
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------riski çok hoca
faturaz satış yapacam
-----------------------------hacı vallaha fatura işinden anlamamda bir kaçtane paypal kullanıp bunu aşabilirsin gibi geliyor yani haftada bir paypal değiştirirsin bitane paypalında depo olur tamamen kimlik bigileri senin üstüne ona sallarsın borc ödeme diye tamamdır :D
-
normal heap açtım siteden yönleniyor sağ tarafda ödeme bilgileri çıkıyor ama paypalım olmadığı için ödeme alıyormu almıyormu bilemiyorum