Paypal Onaylayabilecek Arkadaşlar
-
paypalımı onaylatmak istiyorum sanal kartla bu işi yapabilecek mürid var mıdır acaba? hesabımda 2.45$ var şuan karşılığında onu yollayabilirim.
-
konu güncel müridler bi yardım edin hele.
-
paypalını onaylatman demek, onaylıyacak kişinin tüm bilgilerini biliyor olman demek. zannetmiyorum kimse sana kredi kartı bilgilerini versin, yada senin accountun üzerinden herhangi bir onaylama yapsın. bir şekilde tedirgin olur adam.
yapan çıkar belki ama
-
dün de bir arkadaşla aynı sıkıntıyı yaşadım. vcc (sanal kart) olayıyla bu işin ticaretini yapan bir çok insan var r10, webmastersitesi gibi yerlerde. açtıkları sanal kartlarla paypal onaylıyorlar ve üzerine para koyuyorlar 7 tl 10 tl gibi paralara yapıyorlar bu işi. adamın bilgileriyle falan alakası yok, sanal kartın içindeki 3 tl benim oluyor sadece. ama benim hesabımda o kadar para yok yaptıramıyorum oradaki insanlara. tahribatta vardır bu işle uğraşan diye düşündüm ama sanırım bilgisi olan pek kimse yok.
-
garanti hesabın varsa ordan ac sanal kart
-
malesef yok hocam.
-
2. sanal kartı oluşturamıyoruz hocam malesef 1 tane
r10 deme zaten bulduklarını zıkıyolar 10 kişi iş yaptysa 4 ü dolandırılmış veya dolaylı yoldan zarar görmüştür.