Paypal Para Çekme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    http://yfrog.com/mecyberp Şu sarı ile işaretlediğim kısımda aklım karıştı.En alttaki seçenek 5 dolar kesinti yapacak ama direk karta gelecek galiba.İşaretli kısmı kullanmış biri bana anlatabilirmi yanlış birşey yapmak istemiyorum..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://yfrog.com/mecyberp Şu sarı ile işaretlediğim kısımda aklım karıştı.En alttaki seçenek 5 dolar kesinti yapacak ama direk karta gelecek galiba.İşaretli kısmı kullanmış biri bana anlatabilirmi yanlış birşey yapmak istemiyorum..

normal banka hesabına alma yönetimini kullan, Türkiye için 10$ işlem ücreti vardı enson.

Twitter: @CanKirca
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayda karta alacaktım 5$ kesintiye razıyım ama mastercart seçeneği yok ve kabul etmiyor.. ama şunu yazmışlar ;

Üzerlerinde Visa veya MasterCard logosu varsa, Banka Kartları (çek kartları, ATM kartları veya bankacılık kartları da denir) kabul edilir. Kart numaranızı boşluk bırakmadan veya tire kullanmadan girin. 

Böyle yazmasına rağmen mastercart kabul etmiyor..Doğrulamayı mastercart'a yaptılar ama dümbükler.Para çekmeye gelince mastercart olmaz visa getir diyorlar galiba..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

hayda karta alacaktım 5$ kesintiye razıyım ama mastercart seçeneği yok ve kabul etmiyor.. ama şunu yazmışlar ;

Üzerlerinde Visa veya MasterCard logosu varsa, Banka Kartları (çek kartları, ATM kartları veya bankacılık kartları da denir) kabul edilir. Kart numaranızı boşluk bırakmadan veya tire kullanmadan girin. 

Böyle yazmasına rağmen mastercart kabul etmiyor..Doğrulamayı mastercart'a yaptılar ama dümbükler.Para çekmeye gelince mastercart olmaz visa getir diyorlar galiba..

ya direk banka hesabına yolluyor, o şekilde niye yapmıyorsun?

Twitter: @CanKirca
Toplam Hit: 940 Toplam Mesaj: 4