Paypal Para İadesi
-
Kitapyurdundan 2 kitap almıştım, iptal ettim. Kitapları paypal hesabım ile aldım 1 lira paypaldan 23 lira banka kartımdan çekti. Az önce mail geldi paypaldan para iadesi için, paypal hesabımda +24 gözüküyor, 1 lirası yine paypal hesabıma yatmış ancak 23 lira ortalıkta yok, mesai saatleri içinde olmadığı için mi böyle? yarın yatıcak mı para yoksa bir sorun mu çıktı acep?
-
Banka hesabına geri iade etmişlerdir. Oda 3-4 güne anca geçer bankaya.
-
DeadSoul bunu yazdı
Kitapyurdundan 2 kitap almıştım, iptal ettim. Kitapları paypal hesabım ile aldım 1 lira paypaldan 23 lira banka kartımdan çekti. Az önce mail geldi paypaldan para iadesi için, paypal hesabımda +24 gözüküyor, 1 lirası yine paypal hesabıma yatmış ancak 23 lira ortalıkta yok, mesai saatleri içinde olmadığı için mi böyle? yarın yatıcak mı para yoksa bir sorun mu çıktı acep?
son 1 ay 60 dolar cıvarında iade aldım hepsı bankaya gectı gercı ben paypalda para tutmuyorum .paypal da + olarak gorundu ama bır kac gune dırekt bankaya gectı
-
hipokondriyak bunu yazdıDeadSoul bunu yazdı
son 1 ay 60 dolar cıvarında iade aldım hepsı bankaya gectı gercı ben paypalda para tutmuyorum .paypal da + olarak gorundu ama bır kac gune dırekt bankaya gectı
+ olarak gözüktü lakin banka hesabına birkaç gün sonra mı yattı para hocam
-
Mustafa bunu yazdı
çekerken anınada yatırırken 3-4 gn sonra...
saçmalık
-
Bende şunu öğrenebilir miyim ? Paypalı onaylatmayı bilmediğim zaman iki kere kart bilgisi girdiğimden iki kere 2.24kr çekmıştı. Onaylattıgımta ise ikinci girdiğimin ücretini verdi ama şuan paypalda 3tl var ve bunu nasıl karta çekıcem bil bilgisi olan varmı ?
Çözemediğimden orada kaldı para deli olucam bir yerde para yatır falan vardı
En para kayıtlı ıbanı yazıyorum ve sayısal iban 28 hane diyor benım iban 22mi 24 mü ne tutuyor sayılır olmadı tr ile copy+paste yaptım gene yemedı ne yapıcam ben ekstradan aradan 1.5 hafta geçti ?
Hoba yaptın ama çekebiliceğiniz minumum tutar 15 diyor yalan olduk rıfkı
EricNorthman tarafından 09/Ara/14 23:02 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdıMustafa bunu yazdı
çekerken anınada yatırırken 3-4 gn sonra...
saçmalık
Adamlar parayı işletip kazanıyor. Hayrına mı yapacaklardı bu işi ?
-
DeadSoul bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıDeadSoul bunu yazdı
+ olarak gözüktü lakin banka hesabına birkaç gün sonra mı yattı para hocam
bır kacgun sonra yatar
eger lazımsa 1 tl gondereyım hemen :D