Paypal Para İadesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek

Kitapyurdundan 2 kitap almıştım, iptal ettim. Kitapları paypal hesabım ile aldım 1 lira paypaldan 23 lira banka kartımdan çekti. Az önce mail geldi paypaldan para iadesi için, paypal hesabımda +24 gözüküyor, 1 lirası yine paypal hesabıma yatmış ancak 23 lira ortalıkta yok, mesai saatleri içinde olmadığı için mi böyle? yarın yatıcak mı para yoksa bir sorun mu çıktı acep?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Banka hesabına geri iade etmişlerdir. Oda 3-4 güne anca geçer bankaya.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    DeadSoul bunu yazdı

Kitapyurdundan 2 kitap almıştım, iptal ettim. Kitapları paypal hesabım ile aldım 1 lira paypaldan 23 lira banka kartımdan çekti. Az önce mail geldi paypaldan para iadesi için, paypal hesabımda +24 gözüküyor, 1 lirası yine paypal hesabıma yatmış ancak 23 lira ortalıkta yok, mesai saatleri içinde olmadığı için mi böyle? yarın yatıcak mı para yoksa bir sorun mu çıktı acep?

son 1 ay 60 dolar cıvarında iade aldım hepsı bankaya gectı gercı ben paypalda para tutmuyorum .paypal da + olarak gorundu ama bır kac gune dırekt bankaya gectı 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    DeadSoul bunu yazdı

son 1 ay 60 dolar cıvarında iade aldım hepsı bankaya gectı gercı ben paypalda para tutmuyorum .paypal da + olarak gorundu ama bır kac gune dırekt bankaya gectı 

+ olarak gözüktü lakin banka hesabına birkaç gün sonra mı yattı para hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

çekerken anınada yatırırken 3-4 gn sonra...

saçmalık

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Bende şunu öğrenebilir miyim ? Paypalı onaylatmayı bilmediğim zaman iki kere kart bilgisi girdiğimden iki kere 2.24kr çekmıştı. Onaylattıgımta ise ikinci girdiğimin ücretini verdi ama şuan paypalda 3tl var ve bunu nasıl karta çekıcem bil bilgisi olan varmı ?

Çözemediğimden orada kaldı para deli olucam bir yerde para yatır falan vardı

En para kayıtlı ıbanı yazıyorum ve sayısal iban 28 hane diyor benım iban 22mi 24 mü ne tutuyor sayılır olmadı tr ile copy+paste yaptım gene yemedı ne yapıcam ben ekstradan aradan 1.5 hafta geçti ?

Hoba yaptın ama çekebiliceğiniz minumum tutar 15 diyor yalan olduk rıfkı

EricNorthman tarafından 09/Ara/14 23:02 tarihinde düzenlenmiştir

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

çekerken anınada yatırırken 3-4 gn sonra...

saçmalık

Adamlar parayı işletip kazanıyor. Hayrına mı yapacaklardı bu işi ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    DeadSoul bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    DeadSoul bunu yazdı

+ olarak gözüktü lakin banka hesabına birkaç gün sonra mı yattı para hocam

bır kacgun sonra yatar 

eger lazımsa 1 tl gondereyım hemen :D 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 670 Toplam Mesaj: 8