Paypal Para İadesi Alma Yöntemleri ? (Arkadaşınıza Veya Ailenize Gönderin Seçeneği)
-
selam beyler. bu aralar mallığım üzerinde hem hat safhada. birine bu seçenek ile para yolladım. ufak bi miktar ama 1 kuruş bile böyle boş yere gidince insanın içine dert oluyor.
paypalın iletişime şimdi yazdım çalıştığım yerdeki pc'de bilgiler otomatik kayıtlı haberim olmadan para çekilmiş bu şekilde yapmışlar iade alamamam için sanırım filan diye döşedim dönüş bekliyorum.
para direk benim enpara hesabından çekildi paypala o tanımlı diye. bunu kurtarmanın yolu var mıdır acaba ? daha önce tecrübesi olanlar vardır illa. yoksa öneriniz bu sonbahar aylarında buz gibi bi su mu içmek ?
-
ödeme itirazı acmayı denedin mi?
-
insidae bunu yazdı
şimdi buldum o seçeneği hocam onu da aynı şekil doldurup gönderdim. ürün bozuk tarzı olan seçeneği seçemedim çünkü para transferi o yüzden bilgim dışında olmuş hikayesinden devam ettim bakalım ne olacak. bi önerin var mı bu konuda ?
Kreyzi tarafından 04/Kas/15 21:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdıinsidae bunu yazdı
şimdi buldum o seçeneği hocam onu da aynı şekil doldurup gönderdim. ürün bozuk tarzı olan seçeneği seçemedim çünkü para transferi o yüzden bilgim dışında olmuş hikayesinden devam ettim bakalım ne olacak. bi önerin var mı bu konuda ?
karşı tarafa, yanıt için gidiyorlar 10 gün bekliyor. O kişi cevaplamazsa direk para senin hesaba geçer. Kredi kartı olsaydı kurtarrıdın ama bu tarz tam bilmiyorum. Karşı tarafın cevabı vs önemli.
Ben martta yurtdısından hindistana 230 dolarlık yazılım işi yaptırdım, yarım iş yaptılar, chargeback ile 180.günde parayı geri aldım :D. Baya tecrübe ettim o konuda. Tabi araya banka girmişti kredi kartı oldugu icin.
önerim paypal türkiyeyi ara hocam, adamlar telefonda ilgileniyorlar konu hakkında yönlendirme yapıyorlar.
insidae tarafından 04/Kas/15 21:11 tarihinde düzenlenmiştir -
insidae bunu yazdıKreyzi bunu yazdıinsidae bunu yazdı
karşı tarafa, yanıt için gidiyorlar 10 gün bekliyor. O kişi cevaplamazsa direk para senin hesaba geçer. Kredi kartı olsaydı kurtarrıdın ama bu tarz tam bilmiyorum. Karşı tarafın cevabı vs önemli.
Ben martta yurtdısından hindistana 230 dolarlık yazılım işi yaptırdım, yarım iş yaptılar, chargeback ile 180.günde parayı geri aldım :D. Baya tecrübe ettim o konuda. Tabi araya banka girmişti kredi kartı oldugu icin.
önerim paypal türkiyeyi ara hocam, adamlar telefonda ilgileniyorlar konu hakkında yönlendirme yapıyorlar.
şansıma telefonda bozuk arama yapamıyorum anca net üzeri mesaj attım. peki aynı beyanat ile enpara ile görüşeyim mi sence ? onlar daha duyarlı oluyor bu tarz konularda belki paypal ile ortak hareket edip iadeyi gerçekleştirirler.
-
Kreyzi bunu yazdıinsidae bunu yazdıKreyzi bunu yazdıinsidae bunu yazdı
şansıma telefonda bozuk arama yapamıyorum anca net üzeri mesaj attım. peki aynı beyanat ile enpara ile görüşeyim mi sence ? onlar daha duyarlı oluyor bu tarz konularda belki paypal ile ortak hareket edip iadeyi gerçekleştirirler.
paypal enparaya ulasıyor otomatik olarak eğer ödeme itirazı yaptıysan bankadan ödeme dökümü vs alıyor ve banka seni arıyor durumu soruyor eğer uygun bulursa paypala bildiriyor. Sende ara istersen işe yarayabilir.
-
Öncelikle paypali ara hocam, müşteri temsilcileri yalaka zaten işini görmek için can atıyorlar heralde birde arayan kimse yok muhabbet etmeye çalışıyorlar. :) 10 gün sonra iaden düşer
az önce aradım do ile ilgili bi sorunum vardi yalaka temsilcileri halletti sağolsun :) Enparayla uğraşmaya gerek yok hocam paypali ara yeter
cache tarafından 05/Kas/15 09:05 tarihinde düzenlenmiştir -
eyv hacılar. o zaman yarın telefonu yaptıracam zaten yaptırdığım gibi arıyayım adamları.
dediğim gibi 1 kuruş bile olsa böyle malca cebimden çıktığı için gözüme uyku girmedi akşam :W