Paypal Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

agalar rapid alıcam problem çıakrıyo paypal diyoki overwiev e giricen sonra işte birşey yapıcan diyor anlamadım neden ve nasıl yapacağımı listede 4 credi kart ı vardı şimdi yeni bir karrt aldım onu deniyorum ondan olabilirmi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------

agalar rapid alıcam problem çıakrıyo paypal diyoki overwiev e giricen sonra işte birşey yapıcan diyor anlamadım neden ve nasıl yapacağımı listede 4 credi kart ı vardı şimdi yeni bir karrt aldım onu deniyorum ondan olabilirmi?

paypal neden de kartlarımı kullandırtmıyor şimdiye kadar 300 dolar ı geçkin alışveriş yapmışımdır ama mecburen ödeme için

moneybookers kullandım daha önce click and buy kullanıyordum ama pek iyi deil o nasıl iştir paramızla rezil oluyoruz anlamadım gitti

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

aynı sorun bendede war amk paypalda 30 dolarım war ibne kredikartı yüzünden ne paramı geri veriyo nede alışveriş yaptırıyo xD xD kitap alıcam internetten vermiyo paramı ibne 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:

aynı sorun bendede war amk paypalda 30 dolarım war ibne kredikartı yüzünden ne paramı geri veriyo nede alışveriş yaptırıyo xD xD kitap alıcam internetten vermiyo paramı ibne 

kredi kartın yoksa paranı nasıl geri verecek ki?

evine mi yollayacak?

He is finding himself.
Toplam Hit: 507 Toplam Mesaj: 4