Paypal Sorunu
-
agalar rapid alıcam problem çıakrıyo paypal diyoki overwiev e giricen sonra işte birşey yapıcan diyor anlamadım neden ve nasıl yapacağımı listede 4 credi kart ı vardı şimdi yeni bir karrt aldım onu deniyorum ondan olabilirmi?
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
agalar rapid alıcam problem çıakrıyo paypal diyoki overwiev e giricen sonra işte birşey yapıcan diyor anlamadım neden ve nasıl yapacağımı listede 4 credi kart ı vardı şimdi yeni bir karrt aldım onu deniyorum ondan olabilirmi?
-----------------------------paypal neden de kartlarımı kullandırtmıyor şimdiye kadar 300 dolar ı geçkin alışveriş yapmışımdır ama mecburen ödeme için
moneybookers kullandım daha önce click and buy kullanıyordum ama pek iyi deil o nasıl iştir paramızla rezil oluyoruz anlamadım gitti
-
aynı sorun bendede war amk paypalda 30 dolarım war ibne kredikartı yüzünden ne paramı geri veriyo nede alışveriş yaptırıyo xD xD kitap alıcam internetten vermiyo paramı ibne
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
aynı sorun bendede war amk paypalda 30 dolarım war ibne kredikartı yüzünden ne paramı geri veriyo nede alışveriş yaptırıyo xD xD kitap alıcam internetten vermiyo paramı ibne
-----------------------------kredi kartın yoksa paranı nasıl geri verecek ki?
evine mi yollayacak?