folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Paypal Üzerinden Uluslararası Satış?

Paypal Üzerinden Uluslararası Satış?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    Kendime ait aracımı yurtdışında olan birisine satmak için temastayım fakat satışın yapılabilmesi için Paypal hakkında ve güvencelerim hakkında herhangi bir fikrim yok. Temel olarak öğrenmek istediğim şunlar; 1- Paypal üzerinden hesabıma yatan parayı banka hesabıma nasıl aktarabilirim? 2- Paypal hesabımdaki parayı karşıdaki kişi malı teslim aldıktan sonra iptal ettirebilir mi? Bu konularda yardımlarınızı bekliyorum müritler.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

paypal hesabındaki bir parayı kesintisiz bir biçimde banka hesabına aktarabilirsin (3-5 gün sürüyor)

para yolladıktan sonra iptal etme talebi gönderebilir ama , kolay kolay geri alamaz mesela bozuk vps almıştık yapmadımız şey kalmadı geri ödeme alamadık çünki hosting firmasi onaylamıyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Ödemeyi Borç Ödeme olarak yapmasını söyle.

http://i25.lulzimg.com/24fb9b.png

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    Birde kargo firmasından kargonun teslim edilmek için yüklendiğine dair belge alırsam bu belgenin geçerliliği nedir? PayPal'ın sitesinde ABD'de olan onaylı adreslerden yapılan gönderimler için bir koruma olduğu yazılı, yani benim elimde olucak bu belgenin PayPal nezdinde bir hükmü var mıdır onu öğrenmem lazım. @Colins Borç ödemesi olarak gösterirse karşı taraf ne gibi bi yararı olucak benim için? Karşı tarafın kabul edebilmesi zor bi durum gibi gözüküyo burdan :)

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Yurtdışındaki birisinin ilgisini çeken aracının ne olduğunu merak ettim. Koleksiyonluk mu. ayrıca mebla nedir. Paypalla biraz sakata binmesin?

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

soyle yapmani tavsiye ederim gonderim süresini 3-5 iş günü yaparsin. paypal dan parani cekersin ondansonra gonderirsin. bunun ayrintili ve işleyici içinde yardimci olabilirim. sitedeki herkesde bilir bende paypal üzerinden satiş ypaiyorum .

Toplam Hit: 754 Toplam Mesaj: 6