Paypal Vb Ödeme Almak Hakkında
-
Merhabalar,
Online oyunumda sonunda hile yapabildim ve yurt dışındaki oyunculardan özellikle ve çoğunlukla USA'dan geliyor ödemeler. Arkadaşın paypal'a yönlendiriyorum ama bir iki üç derken benim bankaya havale falan yaptık, çok kesiyor.
Temp numara ile paypal'a üye olsam, sıkıntı çıkar mı ya da benzeri ne yöntemler önerirsiniz ?
Meblalar büyük değil,5$ - 50$ arasında değişiyor.
Teşekkürler^^
-
paypal hesabı açtım ama yabancı numara ile açtım, türkiye numarasına çeviremiyorum :D
Napcam :D -
yabancı bir numara satın alıp, aylık ödeme yerine çok daha avantajlı bir şekilde nasıl yaparım ? Sadece kullandıkça öde, aylık ödemesi olmayan bir sistem var mı ?
-
GodKlaus bunu yazdı
yabancı bir numara satın alıp, aylık ödeme yerine çok daha avantajlı bir şekilde nasıl yaparım ? Sadece kullandıkça öde, aylık ödemesi olmayan bir sistem var mı ?
https://www.giffgaff.com/freesim-international
Şuna bir baksana hocam.
6 ayda bir 6 EUR atmak kafi geliyordu. Trye gelmiyorsa yerli pazarlardan bir bak muadiline.
-
ingiltereden bir hesap ile wise aç. sonra kart oluştur.
hem apple da hem de androidde kart kullanabiliyorsun
wise göndersinler türkiede kredi kartından harca ben öyle yapıyorum.
-
bu işler için en iyisi kripto
-
manglerman bunu yazdı
ingiltereden bir hesap ile wise aç. sonra kart oluştur.
ben anlamadım bunu yav açarmısın hocam
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
bu işler için en iyisi kripto
Hocam adamlar Kanada bayrağı ile Türkiye bayrağını karıştırıyorlar, oyundaki mallardan bahsediyorum. Adama söyledim ben Now Payment, Binance falan bana diyor ki "nau nau"
manglerman bunu yazdıingiltereden bir hesap ile wise aç. sonra kart oluştur.
aynen ben de anlamadım, WISE hesabım var ama "kart" açtırmıyor bana, belki de türkiyeden kayıt falan oldum diye.
-
Aylik gelen total tutar ne kadar?
-
türkiyede wise kart yok. ingilterede var. r10 veya tanıdık varsa onlar üzerinden ingiltere bir hesap üzerinden yeni wise hesabı aç.
kartını oluştur kredi kartın ingiltere adresine gitsin. apple pay türkiyede yok ama ingilterede var. konumunu amerika yaparak wise kartını applepaya kaydediyorsun. (fiziki kartının numarasını vererek wise'a ekliyorsun wise apple uygulaması üzerinden)
sonra konumunu yine eski haline getir istediğini yap.
sonrada benim gibi apple wahtcden bile ödeme yaparsın wise kartla. para türkiyeye gelmemiş olur. hem de karttan alışveriş yaparsın.
wise kartı applepay'e ekleme vb diye video arat bulursun zaten.