folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paypal Ve Hotfile (Birkaç Soru)

Paypal Ve Hotfile (Birkaç Soru)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

günde 7-8 saat boş vaktim oluyor.ek gelir elde etmek istiyorum.hotfile dan upload yoluyla para kazanılıyormuş.sanırım paypal hesabın olması gerekiyormuş.

öncelikle hotfile dan upload yoluyla para kazanan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar daha yeni başlıyorum.pm yada konuya mesaj atsınlar.

upload dan kazanacağım paraları hesabıma aktarmak için ilk olarak bireysel üyelik açtım.(doğru üyelik şeklinimi seçtim bilmiyorum)

sonra aklıma şu sorular geldi.birincisi illa kredi kartı hesabı mı olması gerekiyor.vadesiz tl hesabı versem hesabıma para yatarmı?

yatacak olan paradan kesinti olurmu?

paypal ın kesintileri varsa nelerdir?

twitter.com/KezzapliMakarna
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

bilie_jean bunu yazdı:
    -----------------------------

günde 7-8 saat boş vaktim oluyor.ek gelir elde etmek istiyorum.hotfile dan upload yoluyla para kazanılıyormuş.sanırım paypal hesabın olması gerekiyormuş.

öncelikle hotfile dan upload yoluyla para kazanan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar daha yeni başlıyorum.pm yada konuya mesaj atsınlar.

upload dan kazanacağım paraları hesabıma aktarmak için ilk olarak bireysel üyelik açtım.(doğru üyelik şeklinimi seçtim bilmiyorum)

sonra aklıma şu sorular geldi.birincisi illa kredi kartı hesabı mı olması gerekiyor.vadesiz tl hesabı versem hesabıma para yatarmı?

yatacak olan paradan kesinti olurmu?

paypal ın kesintileri varsa nelerdir?

Bireysel üyelik uygundur yalnız mutlaka kredi kartını paypal hesabına baglaman gerekmekte. 1.9 dolar gibi bir etkinleştirme ücreti çekip kredi kartından

daha sonra tekrar yatırıyorlar.Verified (Onaylı üye olman gerekir)

Paradan kesinti olmaz ama paypaldaki paranı talep ettikten sonra 5-7 gün içerisinde para hesabınıza geçmektedir.Ayrıca tatil günleri cart curt onlarla uzayabilir.Malum christmas da gavurlar bizim bayramlardada bizim bankalar calısmıyor.

Upload konusunda bir şey söylemicem sormamışında zaten.

Kolay gelsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilie_jean
    bilie_jean's avatar
    Erkek

janni bunu yazdı:

Bireysel üyelik uygundur yalnız mutlaka kredi kartını paypal hesabına baglaman gerekmekte. 1.9 dolar gibi bir etkinleştirme ücreti çekip kredi kartından

daha sonra tekrar yatırıyorlar.Verified (Onaylı üye olman gerekir)

Paradan kesinti olmaz ama paypaldaki paranı talep ettikten sonra 5-7 gün içerisinde para hesabınıza geçmektedir.Ayrıca tatil günleri cart curt onlarla uzayabilir.Malum christmas da gavurlar bizim bayramlardada bizim bankalar calısmıyor.

Upload konusunda bir şey söylemicem sormamışında zaten.

Kolay gelsin.

sağol hocam anladım.upload konusu araştırmaktayım.

twitter.com/KezzapliMakarna
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

upload ı evden yapıcaksan aldığın 2 lirada elektirik parasına gider.

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

hacı eğer ciddi bir şekilde ilgileniyorsan bu işle ortak çalışabiliriz. Daha dün 90 dolar aldım hotfile'den..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:

hacı eğer ciddi bir şekilde ilgileniyorsan bu işle ortak çalışabiliriz. Daha dün 90 dolar aldım hotfile'den..

hacı nasıl oluyorda 90 dolar alabiliyorsun ben 1 haftadan beri uğraşıyorum $0,29 :) işin sırrı ne :)

-
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SpermMan bunu yazdı:

CEO bunu yazdı:

hacı nasıl oluyorda 90 dolar alabiliyorsun ben 1 haftadan beri uğraşıyorum $0,29 :) işin sırrı ne :)

?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

SpermMan bunu yazdı:

hacı işin sırrı birden fazla sitede konu açmak. Sadece kendi uploadlarını paylaştığın bir sitenin olması :)

Ciddi bir şekilde ilgilenmek isteyen arkadaşlar varsa beraber çalışabiliriz. Ama öyle bir iki haftada ben bu işten sıkıldım aga yapamam demiicek. Ben yaklaşık 6 aydır falan ilgileniyorum bu işle ve yeni yeni gelirim arttı. Azimle zçma olayı yani :D Şu anda haftada ortalama 30 - 40 dalır arası bişeyler alıyorum. O da bana manitayla buluşmama elbise almama yetiyo. pc nin başında olmasam bile düzenli bir şekilde indiriliyo dosyalarım..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:

SpermMan bunu yazdı:

hacı işin sırrı birden fazla sitede konu açmak. Sadece kendi uploadlarını paylaştığın bir sitenin olması :)

peki ne tür şeyley upload ediyorsun dosyalarının boyutları ne nerelerde paylaşıyorsun biraz açıklarmısın?

-
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

SpermMan bunu yazdı:

CEO bunu yazdı:

SpermMan bunu yazdı:

peki ne tür şeyley upload ediyorsun dosyalarının boyutları ne nerelerde paylaşıyorsun biraz açıklarmısın?

her telden upload yapıyorum ama en çok indirilen dosya türleri genelde tek link programlar oluyo. Nerelerde paylaştığıma gelince üç tane kendi sitem war üç tanede yazar olduğum site war yani toplamda 6 yada 8 sitede aynı anda paylaşıyorum dosyaları..

Toplam Hit: 1071 Toplam Mesaj: 10