Paypal Yardım
-
arkadaşlar biri ban paypalı tam olarak nasıl alacağımı ve kullanacağımı nalatabilir mi güvenilir mi vs..vs
-
hacı sen şimdi paypalın neyini soruyorsun kullanıcanda nerede alışverişmi yapıcan yoksa satış için mi ne için daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olunur
-
alışverişlerde kullanacağım para göndermek için...
-
account alacaksın, alırken kredi kartı dahil tüm bilgilerini doğru gireceksin.
alışveriş yapmak içinde ödeme şeklini siteden paypal olarak seçeceksin o kadar.
-
Paypala kredi karti girerkene bi miktar para cekiyo ya onu cekmemesini saglayabilirmiyiz :D
(Kartin internet sifresi yok yani 4 haneli kodu goremiyorum ondan diyorum)
-

-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------Paypala kredi karti girerkene bi miktar para cekiyo ya onu cekmemesini saglayabilirmiyiz :D
(Kartin internet sifresi yok yani 4 haneli kodu goremiyorum ondan diyorum)
-----------------------------benden para çekmedi; çünkü kartı onaylamadım.
ancak çekse de sıkıntı olmaz 1,7$ çekiyor, hesabına ekliyor o kadar.
para güme gitmiyor.
-
Guzeeel :B
Saolasiniz ey hacilar.
-
paypal cıktı premium acoutlar cerez gibi satılıyor bence süper bir şey bu
-
hacım şimdi öncelikle alışveriş yapıcagın yer onaylı paypal isterse ozaman kredi kartı yada vcc eklemen gerekir ama yok istemezse gerekmez ben yerinde olsam kendi kredi kartım ile onaylamazdım vcc alırdım belli bir ücret karşılıgı en azından kafan rahat olur kullanıcaksan böyle kullan bu mevzuyu paypalın güvensizliginden demedim bu bizim milletimizin güvensiz oluşundan söylüyorum yani ben bilgisayarıma trojan v.s sokmam phishing yemem dersen ekle kredi kartını bişe olmaz ama ben fazla anlamam bu işlerden dersen git ozaman vcc al derim zaten anlamadın bir yer olmaz paypalda hepsi türkçe oldugundan çözersin ayrıca hesabını alırkende Premier alırsan daha iyi olur senin için..