folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paypal'a Havale? Yurtdışı? Vs.

Paypal'a Havale? Yurtdışı? Vs.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

hocalar fransadan birinden bi miktar alacagım var, nasıl temin edecegimi bilmiyorum. banka hesabım yok. Paypal'ım var eski bi kredi kartıma baglı olarak açmıştım..

paypala bu çocuklar nası para gönderir?

ya da

paypalı da geçtm, bu meblagı nasıl bana ulaştırırlar fazla kesim olmada. ptt, banka havalesi falan filan?

onlarında bildigim kadar cc s yok.

şeyini şeyettiğimin şeyi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Paypala bağlı email adresini vererek ödemeyi alırsın, daha sonra paypala vadesiz hesap tamını yaparsan eft yolu ile kesintisiz olarak paranı alırsın.

Yani sana bu durumda gerekli olan şey, parayı nakit istiyorsan vadesiz bir hesap.

Parayı kredi kartına çekersen nakit olarak temin edemezsin, sadece kredi kartı kullanımında harcama yapabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    coLin bunu yazdı

Paypala bağlı email adresini vererek ödemeyi alırsın, daha sonra paypala vadesiz hesap tamını yaparsan eft yolu ile kesintisiz olarak paranı alırsın.

Yani sana bu durumda gerekli olan şey, parayı nakit istiyorsan vadesiz bir hesap.

Parayı kredi kartına çekersen nakit olarak temin edemezsin, sadece kredi kartı kullanımında harcama yapabilirsin.

İlaveten, Western Union şubelerinden yatırır, Ziraat Bankasından İsim Soyisim bilgilerinle çekebilirsin...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

eywallah teşekkürler saolasınız

şeyini şeyettiğimin şeyi
Toplam Hit: 558 Toplam Mesaj: 4