Paypal'a Havale? Yurtdışı? Vs.
-
hocalar fransadan birinden bi miktar alacagım var, nasıl temin edecegimi bilmiyorum. banka hesabım yok. Paypal'ım var eski bi kredi kartıma baglı olarak açmıştım..
paypala bu çocuklar nası para gönderir?
ya da
paypalı da geçtm, bu meblagı nasıl bana ulaştırırlar fazla kesim olmada. ptt, banka havalesi falan filan?
onlarında bildigim kadar cc s yok.
-
Paypala bağlı email adresini vererek ödemeyi alırsın, daha sonra paypala vadesiz hesap tamını yaparsan eft yolu ile kesintisiz olarak paranı alırsın.
Yani sana bu durumda gerekli olan şey, parayı nakit istiyorsan vadesiz bir hesap.
Parayı kredi kartına çekersen nakit olarak temin edemezsin, sadece kredi kartı kullanımında harcama yapabilirsin.
-
coLin bunu yazdı
Paypala bağlı email adresini vererek ödemeyi alırsın, daha sonra paypala vadesiz hesap tamını yaparsan eft yolu ile kesintisiz olarak paranı alırsın.
Yani sana bu durumda gerekli olan şey, parayı nakit istiyorsan vadesiz bir hesap.
Parayı kredi kartına çekersen nakit olarak temin edemezsin, sadece kredi kartı kullanımında harcama yapabilirsin.
İlaveten, Western Union şubelerinden yatırır, Ziraat Bankasından İsim Soyisim bilgilerinle çekebilirsin...
-
eywallah teşekkürler saolasınız