Paypala Parayı Çekti Ama Onaylatmıyor
-
kredi kartım internet üzerinden alış verişe kapalı olduğundan 2-3 kere red verdi sonra durumu düzeltip yeniden denedim hesaptan 1,60 çekti ama paypala giriyorum onaylamak için bana şunu diyor
Bu kredi kartını onaylayamıyoruz. Lütfen girdiğiniz bilgilerin doğruluğunu kontrol edin. Sorun devam ederse, lütfen başka bir kredi kartı girmeyi deneyin
ama karttan 1,60 ı çekti ne olacak şimdi nasıl yapacaz bu işi nasıl olacak ilk defa paypala kredi kartımı ekliyorum da bu arada kart sanal kart
-
Paypala mesaj at durumu bildir hesabına parayı yatırıyolar.
-
mesajı türkçe mi ingilizce mi atıyoruz
-
paypal çekti parayi degil fatueada paypal33424 gibi çıkan numarayı istiyordu en son ?
1.60 tlden batmazsın da hoca zaten o senin paypal hesabına yatıyor internetten alışverişe kapaliysa açtir kartini
-
yok internetten alışverişe açtım zaten öyle çekti parayı sorun 1tl para değil zaten hocam e peki ben bişey daaaa sorayım belki bi şeyi yanlış yapıyorumdur teyit alam sizlerden parayı çektikten sonra ki işlem aşamaları nelerdir ayrıca onay kodunu paypalda tam olarak nereye giriyoruz
-
chirkin01 bunu yazdı:
-----------------------------
yok internetten alışverişe açtım zaten öyle çekti parayı sorun 1tl para değil zaten hocam e peki ben bişey daaaa sorayım belki bi şeyi yanlış yapıyorumdur teyit alam sizlerden parayı çektikten sonra ki işlem aşamaları nelerdir ayrıca onay kodunu paypalda tam olarak nereye giriyoruz
-----------------------------hesap onaylaması için hesabına girdiğinde onaysızsa bi seçenek çıkması gerekiyor
orda senden ya çektiği parayı ister yada onay kodu vardır banka kağıdında yazar alışveriş yaptin yer paypal323 1.60 tl diye ya kodu istiyor paypaldan sora yazn yada ne kadar çektini
-
paypal hesabını açıyorum onaylı olun diyor tıklıyorum çıkan sayfada sadece devam et seçeneği var onada giriyorum onaylayamıyoz diyor
edit en iyisi ben bir gün daha bekliyim olmazsa yeniden bakacaz artık
-
4 haneli gelen onay kodunu banka veriyor.bankaya tel acip onay kodunu gireceksin.oda axsesle oldu bende.bonus kartta tel actım haberleri yok.sadece cektigi parayi soyledi.axsesin varsa onla dene onlar onay kodunu veriyor.