folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paypal+Çin Sitesi İle İlgili Soru?

Paypal+Çin Sitesi İle İlgili Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://www.aliexpress.com/  bir ürün aldim. kargo ucreti satıcıya aitti.114 dolar hepsi icinde kargo ona ait şeklinde.

ürünün fiati diger satıcılarda 70-80 dolar civari onlarda kargoyu sen oduyorsun. ordada 115-125 arası  dolar ediyor toplamı.

şimdi sorum :satıcı benden 10 dolar daha almaya çalışıyor.sistem hatası olmuş vs diyor. tabi hata falan yok diger ürünleride aynı sanki 10 dolar daha fazla alma çabası içinde. orda ürünü  almaktan  vazgecersen iptal tuşu var.paypala para geri aktarılıyor sanirim.paypal kredi kartından cekti parayı.iade halinde para kredi kartına geri donermi.paypal hesabındamı kalır.alışveriş yaparsam başka yerden paypalde kalırsa para odemeyi yaparmı turkiyeye yasak gelmiş diye duydum.fikrinizi alayim.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

fikri olan varmı konuyu bilen yazarsa iptal edeyim olmassa

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hazır konusu gelmişken paypal'a Türkiye'de yasak geldi mi gerçekten ? nedir ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

sansar55 bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.aliexpress.com/  bir ürün aldim. kargo ucreti satıcıya aitti.114 dolar hepsi icinde kargo ona ait şeklinde.

ürünün fiati diger satıcılarda 70-80 dolar civari onlarda kargoyu sen oduyorsun. ordada 115-125 arası  dolar ediyor toplamı.

şimdi sorum :satıcı benden 10 dolar daha almaya çalışıyor.sistem hatası olmuş vs diyor. tabi hata falan yok diger ürünleride aynı sanki 10 dolar daha fazla alma çabası içinde. orda ürünü  almaktan  vazgecersen iptal tuşu var.paypala para geri aktarılıyor sanirim.paypal kredi kartından cekti parayı.iade halinde para kredi kartına geri donermi.paypal hesabındamı kalır.alışveriş yaparsam başka yerden paypalde kalırsa para odemeyi yaparmı turkiyeye yasak gelmiş diye duydum.fikrinizi alayim.

alma pezevekten iptal et para geri aktarılır - 114 $ + 114 $ die görebilirsin extre'de ;)

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

paypal, kredi kartına geri ödeme yapar

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

kredi kartına ödeniyor tekrardan dealden iptal etmiştim alışverişimi daha önce  30 gün sonra olmuştu iade ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

aLcoLiq bunu yazdı:

kredi kartına ödeniyor tekrardan dealden iptal etmiştim alışverişimi daha önce  30 gün sonra olmuştu iade ...

bende 10 gün felan sürdü

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

aLcoLiq bunu yazdı:

30 gun cok geç iade etmiş. ama burda sistem farklı şahıslar var.onlar satıyor.gittiiye benzer

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

neyse google çevirici ile şikayet edecegim falan dedim site yoneticlilerine anında 10 dolardan vazgeçti.aliababa.com cok hassasmış bu konularda bu tip riskleri goze alamıyormuş satıcılar arkadaşın dedigine gore

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

bu paypal hesapları ne oldu turkiyeye hala sorun varmı acaba?

Toplam Hit: 1032 Toplam Mesaj: 10