Paypalla Turkiyeden Odeme Almak Mumkun Mu ?
-
merhaba
payoneer a kaydoldum, payoneer kart aldim
bu kart ve vpn le paypala kaydolabiliyorum.
bu kaydoldugum paypali bir siteye eklersem bu siteden turkiyedeki kartlarla alisveris yapilabilir mi ?
paypala alternatif olarak kullanabilecegim odeme yontemi ne var ?
-
nurulmac11 bunu yazdı
merhaba
bu kaydoldugum paypali bir siteye eklersem bu siteden turkiyedeki kartlarla alisveris yapilabilir mi ?
payoneerle paypala kayıt olursan ödeme gelince paraya bloke koyuyor... payoneeri güvenli bulmuyor. daha önce denedim. tavsiye etmiyorum.
webmoney var çok iyi ama , oda amerika ile çalışmıyor. sende ben gibi paypaldan dertlisin anlaşılan..
-
paysera veya epayments deneyen var mı?
-
ben yardımcı olabilirim belki sana. dur pm atayım :)
-
odeme hesabına gelir ama hiçbir sekilde türkiye sınırlarındaki bir bankaya havale alamazsın...!!! paypal bozarım diyenlerinden tezgahına düşme dikkat et saglam kişilerle temas kur. piyasa dolandırıcı dolu.. parayı gonderecek kimse western le gondersin..
-
Payoneer kart ne kadar sürede geldi ? Geçen ay kart isteğinde bulundum. Ağustosun 1i ila 10u arasında ulaşır dediler hala gelmedi kart.
-
ProBilisim bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
merhaba
payoneerle paypala kayıt olursan ödeme gelince paraya bloke koyuyor... payoneeri güvenli bulmuyor. daha önce denedim. tavsiye etmiyorum.
webmoney var çok iyi ama , oda amerika ile çalışmıyor. sende ben gibi paypaldan dertlisin anlaşılan..
saol hocam bi bakayim webmoneye
odeme alacagim yer turkiye zaten ya