folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Pazar Bir Ticaret Masalı Dvdrip

Pazar Bir Ticaret Masalı Dvdrip

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

İMDB Puanı:7.1/10 http://www.imdb.com/title/tt1286165/
    Aşık geleneği çizgisinde bir anlatıma sahip olan Pazar: Bir Ticaret Masalı Rojinin seslendirdiği türküyle başlıyor: Geliyor Mihram, çekilin yoldan! Mihram, ticarete kafası basan, karaborsayı iyi tanıyan, Ne gerekirse bulurum düsturuyla hareket eden ve kamyonetiyle sınır ötesi gidip gelirken ufak tefek kaçakçılık yapmaktan çekinmeyen ve köşeyi dönmek isteyen bir kişilik.
    Mihram, biraz içki biraz kumara ve küçük suçlara rağmen özünde iyi bir insan. Kızını ve karnı burnunda karısını sever. Tanrıya inanır ama ona sadece Şu kulunun hayatı değişsin diye yakarır. Tanrıya maddi isteklerinin gerçekleşmesi karşılığında içkiyi bırakma sözü bile verecek kadar naif bir yanı vardır.
    Öte yandan piyasayı iyi okuyan, sıkı pazarlık yapan bir adamdır Mihram. Kasabaya verici dikildiğini görünce cep telefonu satışına yatırım yapmayı hemen akıl eder ama sermayesi yoktur. Bu da onu fırsatçı bir kişiliğe büründürmüştür.
    Yönetmen : Ben Hopkins
    Senaryo Yazarı : Ben Hopkins
    Tür : Dram
    Etiketler :
    Kaçakçılık , Kamyonet , Karaborsa
    Ülke : Almanya , İngiltere , Kazakistan , Türkiye
    Süre : 93 dk.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
Toplam Hit: 653 Toplam Mesaj: 1