Pazar Günü Kargo Alınabilir Mi?
-
Arkadaşlar hepsiburadadan bir ürün aldım. Ürünü bayramın son günü sipariş vermiştim. Dün kargoya vermişler. Manisada oturuyorum. Kargo takip kısmına baktığımda kargonuz yolda diyor. Muhtemelen bugün gelmiştir kargo. Bugün pazar olduğundan bildiğim kadarıyla dağıtım yok. Bu akşam ankaraya dönmem gerekiyor. Bu kargoyu alıp dönsem çok iyi olacak. Pazar günü bunlar mal kabulü için açık olurlar mı? Yani gidip elden alabilir miyiz? Sabah kargonun ineceği şubeye gidip baktım kapalıydı.
-
özel kurye ise gelir kanımca ama kargolar kapalı sanırım aslında kargoya gelir ama dağıtım için hafta içini beklemen gerekir.
-
resmi tatil. kapalı.
alamazsın
-
Pazar günleri dağıtım yapılmıyor ancak aynısını bende yaşadım. Bayramda pazar gunu memlekete gidecektim c.tesi aksam 8 de gelmis kargo. Dağıtımı p.tesi yaparız alamazsinız dedi bende agladım sızladm adamı ayağıma getirdim evide yakınmış akşam 9 da almıştım sende geldiği akşam almaya bak ya da görevliyi tavla pazar al..
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
Pazar günleri dağıtım yapılmıyor ancak aynısını bende yaşadım. Bayramda pazar gunu memlekete gidecektim c.tesi aksam 8 de gelmis kargo. Dağıtımı p.tesi yaparız alamazsinız dedi bende agladım sızladm adamı ayağıma getirdim evide yakınmış akşam 9 da almıştım sende geldiği akşam almaya bak ya da görevliyi tavla pazar al..
-----------------------------Valla kargonun tam olarak nereye indiğini bilsem gider kapısında yatarım. İstanbuldan manisaya gelen kargolar izmir aktarmalı geliyor. Kargonun manisada olup olmadığı meçhul. İzmirde de olabilir.
-
Pazar günü şubeler kapaldır hocam...