folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pazar Günü Kargo Alınabilir Mi?

Pazar Günü Kargo Alınabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hepsiburadadan bir ürün aldım. Ürünü bayramın son günü sipariş vermiştim. Dün kargoya vermişler. Manisada oturuyorum. Kargo takip kısmına baktığımda kargonuz yolda diyor. Muhtemelen bugün gelmiştir kargo. Bugün pazar olduğundan bildiğim kadarıyla dağıtım yok. Bu akşam ankaraya dönmem gerekiyor. Bu kargoyu alıp dönsem çok iyi olacak. Pazar günü bunlar mal kabulü için açık olurlar mı? Yani gidip elden alabilir miyiz? Sabah kargonun ineceği şubeye gidip baktım kapalıydı.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    özel kurye ise gelir kanımca ama kargolar kapalı sanırım aslında kargoya gelir ama dağıtım için hafta içini beklemen gerekir.

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

resmi tatil. kapalı.

alamazsın

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    Pazar günleri dağıtım yapılmıyor ancak aynısını bende yaşadım. Bayramda pazar gunu memlekete gidecektim c.tesi aksam 8 de gelmis kargo. Dağıtımı p.tesi yaparız alamazsinız dedi bende agladım sızladm adamı ayağıma getirdim evide yakınmış akşam 9 da almıştım sende geldiği akşam almaya bak ya da görevliyi tavla pazar al..

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

eray bunu yazdı:
    -----------------------------
    Pazar günleri dağıtım yapılmıyor ancak aynısını bende yaşadım. Bayramda pazar gunu memlekete gidecektim c.tesi aksam 8 de gelmis kargo. Dağıtımı p.tesi yaparız alamazsinız dedi bende agladım sızladm adamı ayağıma getirdim evide yakınmış akşam 9 da almıştım sende geldiği akşam almaya bak ya da görevliyi tavla pazar al..
    -----------------------------

Valla kargonun tam olarak nereye indiğini bilsem gider kapısında yatarım. İstanbuldan manisaya gelen kargolar izmir aktarmalı geliyor. Kargonun manisada olup olmadığı meçhul. İzmirde de olabilir.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Pazar günü şubeler kapaldır hocam...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 4183 Toplam Mesaj: 6