Pazar Günü Tahribat.Com Saldırıya Mı Uğradı???
-
arkadaşlar beni bu konuda aydınlatırsanız sewinirim.. geçen pazar sabahı tahribat'a giriim dedim, bi baktım ki açılmıo sayfa.. çok uğraştım, sayfayı yenile! sayfayı yenile! tıq yoq.. akşama kadar denedim galba gece açıldı.. bazı kendini bilmez yawşaklar tariqat'ımıza saldırıolar mı acaba..? bilmek istiyorum
-
aldığımız bilgilere göre ihtilal kumandanımız rene abimiz ordunun yönünü değiştirmiş ip ayarları falan birşeyler olmuş...Saldırı falan yok zaten tahribat.biz de yazıldı kesin şimdi millet çıkar tahribat saldırıya uğradı falan der diye...yani öle bişe yok.....hem sıkar biraz saldırmak :))
-
1- körün gözmü
http://www.tahribat.com/haberdetay.asp?id=1772-
Tahribat Forum
Web sitesi güvenliği, DOS/DDOS saldırıları...

pazar günü tahribat.com saldırıya mı uğradı???dikkatli ol Criminal görmesin.
-
Serverda ayar yapıyor olabiliriz...
Dnsler ile oynuyor olabiliriz...
Serverı restart atmış olabiliriz..
Bakım için Siteyi kapatmış olabiliriz..
Makina kendi başına siteyi kapatmış ve yedekleme yapıyor olabilir..(örneğin her sabah saat 5 de)
biz bi değişiklik yapmış ve yedeklemeyi başlatmış olabiliriz..
Ama Tahribat.Com'u Tahriwallımız yani tahribat.com un el yapımı firewallı koruyor.. Onun için saldırı filan olmaz olsada server tınlamaz :)
;) Kal sağlıcakla gözüüm :)
-
delirmekten son anda sıyırdık gene zaten bu tahribat olmazsa moralim bozuluyor intahara bir adım daha yaklaşıyorum her neyse çok şükür bu gün yazabiiliyoruz.
-
Removed...
-
valla bende korkmuştum ama orhan abiye sordum yok dedi ip deişikligi bende rahatladım 2 gün girmesen çatlıyorum valla
-
hehe aynen ben de bayramda anonym surf yapmanızı sağlayacak bir program yazıyordum.... Yayınlayamasam tahribatta içimde kalırdı harbiden... Aman bi daha korutmayınn bizi...
-
ahuauhahuuah
ne saldırısı olm işlermi lan tahribata ddos mdos abuq sabuq saldırı stilleri

-
Yok yaw millet WWW.TAHRIBAT.COM un kıymetini bilsin ve forumu düzgün kullansın diye yayına ara verildi(ben salladım) umarım herkes iki günlük boşlukta tariqatın kıymetini anlamıştır ve siteyi güzel kullanırlar. Çünkü nedense insanlar konuları şaşırıyo ve her konuda geyik yapıyo nedense?