folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder PC-3000 Veri Kurtarma Cihazi

PC-3000 Veri Kurtarma Cihazi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Herkese selam damara devam

Geçenlerde veri kurtarma meselelerini arastiriyordum. Veri kurtarma noktasinda teorik olarak bilgi sahibiyim bir cok defada veri kurtarmisligim var, teknoloji ne oldu neler var diye arastirirkrn bu cihazi buldum. Daha once duyan eden var mi ? Hakkinda bilgi sahibi olan var mi aramizda ? Basit bir yaoisi var gibi duruyor ancak fiyatlari dudak ucuklatici. 10.000 eurodan baslayip 100.000 euroya kadar cikiyormus ekstra aparatlarla falan. Bir sorayim birlikte aydinlanayim dedim.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afacan35
    afacan35's avatar
    Erkek

Benim 2 adet hard disk kafa atma preoblemi nedeniyler çöp oldu onlarda işe yarar mı acaba 

beton
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek

Benim de 2 harddiskim gitti zamanında. Hayatı gri görmeye başlamıştım o günlerde. Birinin diski hala duruyor sanırım bi yerlerde 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

upşi. 

şu konuya bir eğilelim diyorum. 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Güzel cihaz,

Google da arastirinca egitimini veren firma bile varmis.

Kullanan varmi bu cihazi?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

Adli bilişim cihazı olarak kullanılıyor, eğitimi de pahalı bilen de az. Hdd den güzel veri kurtarıyor.

Hayırlısı...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek

clean room olmadan veri kurtarma işine girişmeyin!!! harddisk içerisindeki diski baska aynı mark model hdd içerisine aktarıp kurtarabilirsiniz. bunun için bence arada bozuk hddleri sök tak yapın g3 gibi parcalayın toplayın. bu cihazı almanız birşey ifade etmeyecek motoru bozuk anakartı sorunlu hdd lerde bu cihazın bir fonksiyonu olmayacak. Veri kurtarma işi başlı başlına bir iş tek bir cihazla olacak işler değil malesef. disk söküm değişimlerinde çok hassas olmalısınız vs yani pratik gerektiren bir iş. Saat tamiri yapan kişiler girmesi gereken bir iş sektörü ama işte yeni yetişen nesilde malesef saat tamir ustası yetiişmiyor..

Not: Arızalı diye hdd lerin üzerindeki vidayı sökeyim diskin kafasını düzeltirim vs diyip sakın hava olan bir ortamda açmayın! Verileriniz kaybolur..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

kafa atan bir disk de bende var kurtarma için bedellerin düşmesini bekliyorum :)

5 sene evvel bi kere sordum acayip bi fiyat istemişlerdi öyle bekliyor :)

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toolbrowser
    Toolbrowser's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    afacan35 bunu yazdı

Benim 2 adet hard disk kafa atma preoblemi nedeniyler çöp oldu onlarda işe yarar mı acaba 

Keske hdd yi atmasaydin. Abim @shockman dan ogrenmistim. Kafa atma olayi hdd elinden yere dustu saniyorum. Onemli bilgiler varsa dostum ayni marka modelde ayni gb buyuklugunde bir hdd alacaktin. Fazla bir masrafin cikmazdi. Ic aksamini acman gerekiyordu. Vidalarini acip ic aksamini temiz tozsuz ruzgarsiz bir ortamda acacaktin. Kesinlikle icindeki parlaksi diske elin degmemesi gerekir.kafa kismi bazen 3 lu oluyor bazen 2 li bazende tekli olabiliyor. Mutfakta kullanilan bir eldiven eline takacaktin. Parlaksi diski cikarman gerekiyorsa kenar uclarindan tutup toz parmak izi olmayacak sekilde cikaracaktin. Kafa kismindaki elmas uclar diske zarar vermeyecegi bir bicimde yeni aldigin hdd nin saglam kafa aksamini diskin arasina yada ustune gelecek konumda yerlestirip kapagini kapatacaktin. Hdd boyle yapsaydin is gorurdu. Hdd yi calistirip icindeki bilgi belge dosyalari bu sayede alabilirdin. 

Shockman
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

Sanirsam boyle bir olay

https://www.youtube.com/watch?v=-Krgz5Fz26c

ebmarteu tarafından 24/Tem/24 00:21 tarihinde düzenlenmiştir

**EbMaRtEu**
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    ebmarteu bunu yazdı

Sanirsam boyle bir olay

https://www.youtube.com/watch?v=-Krgz5Fz26c

bu adam bu işin kralı. bu videoda plaka aktarımı yapıyor donör diske. ama son dakikalarda kullandığı cihaz pc-3000. bu adamda full seti var mesela sd kartlar için kullandığı spider var müthiş pahalı setler. kafa atan diskten veri kurtarabiliyor cihaz. diskin yönetimini tamamen kendisi alıyor bad sectorlü kısımları otomatik atlatabiliyor falan. 

Toplam Hit: 1204 Toplam Mesaj: 11
veri kurtarma