Pc Açıkken Xp Kurmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilemem83
    bilemem83's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşlar benim işletim sistemim xp profesional c sürücüsünde kurulu ben diyorumki  2003 server kurucam e sürücünde 160 gb hdd var pc açıkken kurulum nasıl yapılır

Sizler, Bizlerden Mekanik Sinyaller beklerken , Bizler de Sizlerden Beyin Sinyalleri bekliyoruz!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    pc kapalıyken kuramazsınki zaten hocam :p

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Arkadaşım ne amaçlı kullanıcaksın :) hayatımda xp den çok server 2003 kullandım ..) ve kullanmaya devam ediyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilemem83
    bilemem83's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

demek istediğim bilgisayar  kurulum yaparken diğer işlemlerimide yapabileyim server 2003 kurmamın sebebi sabit ip yaptım ftp den paylaşım vermek film mp3 vs  vs.

xpde yapamadım belki onda olur. nasıl yaparım bu işi

Sizler, Bizlerden Mekanik Sinyaller beklerken , Bizler de Sizlerden Beyin Sinyalleri bekliyoruz!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Koptum :D:D:D.D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    Arkadaşım, bir işletim sistemi açık iken ikinci bir işletim sistemini bilgisayara kuramazsın. Eğer kurmaya kalkarsan, önceki işletim sistemi boot da görünmez, bilgisayarını açtığında direk son yüklediğin işletim sistemi açılır. Önceki işletim sisteminde kalan dosyalarına erişebilirsin ancak; boot da gösteremezsin. Aynı şekilde XP yi nasıl yüklediysen, diğer işletim sistemini de (e sürücüsünü seçerek) aynı şekilde kurmalısın.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Virtual machine kurarsın, yada kuramazsın...

ftp için 2003 servera fln gelek yok, www.phazeddl.com dan serv-u ftp serverı indirin yükleyin bitti gitti...

Ftp mevzusu bu kadar kasış bi konu değilki yaw, kimse yapamıo...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilemem83
    bilemem83's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    omayınca kasılıyor serv u da kurdum yine aynı mesele dışardaki ipden ulaşılmıyor modemden 21 portu açıyorum ama olmayor :S bu arada 2003 server kurdum oda olmadı basit lanet bir ftp açmak bukadar sinir bozu olmamalı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

eheheh ((: allah beni kahretsin...

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Metanet bunu yazdı:
    puhahaa başlığı görür görmez hemen bende onu söyliyecektim :D:D

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
Toplam Hit: 2539 Toplam Mesaj: 10