Pc Açıkken Xp Kurmak
-
arkadaşlar benim işletim sistemim xp profesional c sürücüsünde kurulu ben diyorumki 2003 server kurucam e sürücünde 160 gb hdd var pc açıkken kurulum nasıl yapılır
-
pc kapalıyken kuramazsınki zaten hocam :p
-
Arkadaşım ne amaçlı kullanıcaksın :) hayatımda xp den çok server 2003 kullandım ..) ve kullanmaya devam ediyorum
-
demek istediğim bilgisayar kurulum yaparken diğer işlemlerimide yapabileyim server 2003 kurmamın sebebi sabit ip yaptım ftp den paylaşım vermek film mp3 vs vs.
xpde yapamadım belki onda olur. nasıl yaparım bu işi
-
Metanet bunu yazdı:
-----------------------------
Koptum :D:D:D.D -
Arkadaşım, bir işletim sistemi açık iken ikinci bir işletim sistemini bilgisayara kuramazsın. Eğer kurmaya kalkarsan, önceki işletim sistemi boot da görünmez, bilgisayarını açtığında direk son yüklediğin işletim sistemi açılır. Önceki işletim sisteminde kalan dosyalarına erişebilirsin ancak; boot da gösteremezsin. Aynı şekilde XP yi nasıl yüklediysen, diğer işletim sistemini de (e sürücüsünü seçerek) aynı şekilde kurmalısın.
-
Virtual machine kurarsın, yada kuramazsın...
ftp için 2003 servera fln gelek yok, www.phazeddl.com dan serv-u ftp serverı indirin yükleyin bitti gitti...
Ftp mevzusu bu kadar kasış bi konu değilki yaw, kimse yapamıo...
-
omayınca kasılıyor serv u da kurdum yine aynı mesele dışardaki ipden ulaşılmıyor modemden 21 portu açıyorum ama olmayor :S bu arada 2003 server kurdum oda olmadı basit lanet bir ftp açmak bukadar sinir bozu olmamalı
-
eheheh ((: allah beni kahretsin...
-
Metanet bunu yazdı:
puhahaa başlığı görür görmez hemen bende onu söyliyecektim :D:D
Toplam Hit: 2539 Toplam Mesaj: 10