Pc Açılırken Bir Hata Veriyor
-
Warning! CPU has been chaged Please re-enter cpu settings in the CMIS setup adn remember to betore quitl F1' e basim açıyorum saat farklı oluyor falan yardım plz
-
Bios ayarlarından load optimized settings falan var onları bir dene.
-
Bu hata bendede var ve kesinlikle verilen hatayı çözemiyorsun,onu düzeltince başka bi hatayı veriyo,onuda düzeltiyorum yine başka hata veriyo,o düzelmiyo :D bu arada sakın optimized defaulsu yükleme başa dönüyo başka hatalarda çıkıyo!Benden sana tavsiye,açılırken F1 yap hiç kasma :D
-
ama bilgisayar çok farklı çalışıyor msn girmiyor kaspersky nın activasyon kodunu falan istiyor
-
Hojam yakın zamanda işlemci değiştirdinmi??? bide sanmıyorum alakası war avast la fln:D
-
hayır değiştirmedim arkadaşın dediği işe yaradı ama pc eski haline dönemdi hata falan vermedi işte msn açmıyor çok eskiden yüklenmiş progamları yeni yüklenmiş olarka gösteriyor ufff ne yapmam gerekir
-
Hiç uraşma bilgisayarcıya götür olmadı garantisi varsa ona ver
-
Gerçek cpun la biosadki cpu ayaralrın tutmuyor diyor cpunun çarpan hızını + frekansını biosdan ayarlaman gerekiyor
anakartının kitabçığında bunla ilgili ayarlar vardır
-
Warning! CPU has been chaged Please re-enter cpu settings in the CMIS setup adn remember to betore quitl F1"
Türkçesi :
Tiikat İşlemcin Şey Olmuş İşlemci Ayarlarını Biosa Gir Adam Gibi Düzelt Yada Dediklerime Aldırmıyosan F1 e Bas Dewam Et diyo..
Biosa gir baba Cpu ayarlarından işlemcin kaçsa x133 veya x100 ayarlarını düzelt yada bios ayarlarını sıfırla sonra F10 a bas kaydet çık. Yapamassan getir bi bakıyım. Ankara Ostimdeyim :)
Toplam Hit: 1581 Toplam Mesaj: 9